Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bengi Başer'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı heyecanlandıran paylaşımdır. Korona virüsü 48 saat içinde öldüren ilacın keşfedildiğini açıkladı kendisi.

Başer paylaşımında, “Avustralya’da IVERMECTİN adlı antiparaziter ilacın labratuar şartlarında 48 saat içinde COVID 19 u öldürdüğü gösterdi. En kısa zamanda klinik çalışmaların yapılması ve sonuçların olumlu çıkması halinde insanlık büyük bir beladan kurtulacak” ifadelerine yer veriyor.

Henüz yeni bir çalışma ama ön sonuçlar iyiymiş. Gerçi veteriner hekimler bu iç-dış parazit ilacının hayvanlarda bile pek çok yan etkisi olduğunu, bu ilacın verildiği hayvanın sütünün bile içilmediğini savunuyor. O zaman insanlar üzerinde kullanılma ihtimali de düşüyor.

Bakalım neler olacak. Lütfen artık biri işe yarasın ve bir an önce kurtulsun bütün dünya bu illetten. İnşallah etkili olur.

(0) (0)
Darko 06.04.2020 11:27

oo kurtuluyoruz 

(0) (0)
halime 06.04.2020 12:50

bence bunlar  bulduk ayağına insanlığı daha da öldürecek

(0) (0)
kader 06.04.2020 12:53

dünya yı kendi istedikleri gibi şekillendirmek isteyen evangalist  mi ya da kimse o orospu çocukları  acilen canlı yayınlarla katledilmeli  bir daha bu zihniyet yer yüzünden kalksın ( dunya nufusunun fazla olduğunu dusunenlerdenim ama nufus planlamasi yapılarak insanları  katlederek değil birlesmis milletlerin kararlariyla tum ulkelerin ortak planlamasi ile düşürülmesi ve dünya kaynakları tabiat ,su kaynakları canlılar..... yeniden canlansın )

(0) (0)
Takoz 06.04.2020 14:50

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol