Türk ordusunun Suriye'de yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'nı bölgede takip eden gazetecilerin numaralarından biri olduğu iddiasıdır. A Haber muhabiri Kerim Ulak canlı bağlantıda eğilmiş, başının üzerinden kurşunlar geçtiği söylüyor ama yanındaki TRT muhabiri ise ayakta yayın yapıyor. 

(0) (0)
ferhanm 15.10.2019 11:28

Tel Abyad'daki terör hedefleri dün sabah erken saatlerden itibaren yeniden obüs atışlarıyla vurulmaya başlanmış, o anlar A Haber canlı yayınında da saniye saniye aktarılmıştı.

TRT muhabirinin rahat bir şekilde miğfersiz yayın yapıp, A haber muhabirinin ise yere çömelerek yayın yapması inandırıcı gelmedi tabii.

(0) (0)
ferro 15.10.2019 11:39

Bu A Haber niye yalana ihtiyaç duyuyor bu kadar? İnsanları kandırmaktan utanmıyorlar da. Gazetecinin görevi halka gerçekleri aktarmak olmalı. Gerçeği farklı şekilde kurgulamak istiyorsa sinema setlerine gitmeli o arkadaş.

(0) (0)
osti 15.10.2019 11:41

Vay sahtekâr vay. Güzel numara ama darbeyi meslektaşından yemiş. Acaba tesadüfen mi oldu yoksa bilerek foyasını ortaya çıkarmak mı istedi diğer abimiz. Ne şekilde olursa olsun gerçeği öğrendiğimiz iyi oldu.

(0) (0)
Briareos 15.10.2019 11:45

Eleştiri yağmuruna tutulan muhabir kardeşimiz Kerim Ulak olayın aslını açıklamış. Eleştirmeden önce bir göz atın isterseniz:

"Şimdi deniliyor ki biz korkmuşuz. Bir fotoğraf karesi üzerinden A Haber'i beni hedef almak istediler. Bir adamı karalamak istiyorsanız fotoğraf kullanacaksınız. Ama gerçekler öyle değil. O sırada yoğun bir bombardıman başladı. Ve yoğun bombardıman sırasında terör örgütü yoğun havanlar atmaya başladı. TRT muhabirinin üzerinden çelik yelek var yayına bağlanmak için ayağa kalktı. O sırada tabi üzerimizden bir havan geçti. Havanın gelmesiyle birlikte büyük bir panik yaşandı. Herkes kendini yere attı. TRT ekibi de kendini yere attı. Havan sesiyle birlikte arkadaşlarımız ve benim yaşadığım panik var. Eğilerek yayın yapma gerekçemiz havanlardan korunmak.

Fotoğrafı veren hesaplar FETÖ ve PKK'ya yakın hesaplar. Hadi onları anlıyorum. Kendisini özgür basın olarak yansıtan kurumlar ve sosyal medya hesapları nasıl bir fotoğraf üzerinden beni ve kurumumu karalıyorlar. Geçtiğimiz gün arkadaşlarımızın kaldığı otele bir saldırı oldu. Ben oradaki yayında da arkadaşlarımızı çelik yelek konusunda uyardım. İletişim Başkanlığının da bu konuda önemli uyarıları var.

Kara harekatı başlamış 50 metre mesafedeyiz böyle bir ortamda nasıl çelik yelek ve baret giymeyeceğiz. O fotoğraf karesi üzerinden beni hedef aldılar. Herkesi sorumlu gazeteciliğe davet ediyorum. Beni en çok üzen şey, anlı şanlı haber sitelerinin bu fotoğraf üzerinden beni hedef almaları. Havanın üzerine düşmesini mi bekleyelim, bu nasıl bir anlayıştır.''

(0) (0)
gencay89 15.10.2019 11:47

A haber 'in yalan iliklerine işlemiş o kadarki  alışmışlar ki yalan soylemeri gerekmeyen bi yerde bile yalan söyliyorlar alışkanlık böyle bişey olsa gerek 

(0) (0)
Abuzer 15.10.2019 16:13

Komedı

(0) (0)
Seeffaf 16.10.2019 01:32

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol