Pınar Erbaş, 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Galatasaray Lisesi'nin ardından Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Eğitimin ardından medya sektörüne hızlı bir giriş yapabn Erbaş, ingilizce ve fransızca dili konusunda kendini geliştirdi.
2007 yılında girdiği medya sektörüne Habertürk gazetesinde 5 yıl aralıksız olarak muhabirlik yaparak deneyim kazandı. Kültür Sanat ve yaşam haberleri konusunda önemli röportajlar hazırladı.
2013 yılından itibaren aynı medya grubu içerisinde yer alan Show TV'de haftasonu haberlerini sunmaya başladı. Uzun bir süredir bu görevine devam eden Pınar Erbaş, yaz döneminde hafta içi Ana Haber Bültenleri'nde de görev alıyor.
en büyük en güzel haberci
Sizi canı gönülden kurlarımesra hanım çok güzel ve ses tonunuz gayet iyi olduğu gibi hayranlıkla izliyoruz sundugunuz haberi aiylecek size slm olsun urfadan
İzlediğim Haberden birşey anlayamıyorum o kadar kibirliki halka hitap ettiğini düşünmüyorum
içtenlik ve samimiyet sıfır tamammen yapmacık hareketlerle kendi çapında birşeyler yapmaya çalışıyor diyorum artık
Siz medya mensupları böylesine samimiyet saşımayan insanları önümüze nasıl sunarsınız diye soruyorum şimdi sizlere