irem bununla evlense herhalde kıyamet kopar
Gani müjde; 2014 yılında sosyal medyada yapılan eleştiriler sonrası aşağıdaki açıklamayı yapmış:
– gönderme yapacak vaktim yok canım.Yapsak ta sevgimizden yaparız zaten…))
– Böyle bi niyetim yok dedim ama okumamışsınız.Tut ki yaptık?Hakaret var mı?Saygısızlık var mı?Çok seyredilen bir diziyiz sonuçta.
– ben bir gönderme yapmadım.Oyuncular o sahneyi öyle oynamış.Kötü de olmamış.Diziler yapar böyle şeyler.))
– biraz mizah kültürün olsaydı bu mukayeseleri yapmazdın.Blok
– kimseyi eleştirmedim.Böyle bir sahne de yazmadım.LM ile derdim de yok.Dizilerim reytinglerde süper.Üzme tatlı canını.)))
– Bloklamadan önce şunu duy ve git.Kimseye senarist olarak gönderme yapmadım.Oyuncular LM yi sevdiklerinden diziye hoşluk yapmış
– gönderme filan yapmadık.Siz şaka mısınız?Yapsak noolur? Bir komedi dizisini neyinizle seyrediyosunuz?
– evet oyuncuyar kendi aralarında sahneyi öyle yorumlamışlar.Benim bile seyrederken haberim oldu.Atayım dedim kıyamadım.
– Sevgili bazı arkadaşlar.Kimseye gönderme yapacak vaktim de niyetim de yok.Ben gönderme yaparsam öyle de yapmam zaten.Fena yaparım:)
– Kimseye gönderme yapmak gibi bir niyetimiz yok.Oyuncular baloncu sahnesini öyle oynamak istemiş.Hepsi bu.
Bu pazar şampiyonluğun kaderini etkileyecek çok kritik 2 maç var. İlki Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçı. Başakşehir zaten seyircisiz oynamaya alışkın ama bordo mavililer evinde seyirci avantajını iyi kullanıyordu. Seyircisiz maç onların avantajını yok edecektir.
Diğeri ise haftanın en önemli maçı; Galatasaray-Beşiktaş derbisi. Galatasaray 4 büyük takım arasında son 3 yılın sahasında en başarılı takımı. Hatta uzun süren iç sahada yenilmezlik serisi bu sezonki Başakşehir mağlubiyetiyle bozuldu. Ligde de peş peşe aldığı güzel sonuçlarla bir anda şampiyonluk yarışına ortak oldu sarı kırmızılılar. Zaten formdalar, derbinin favorisiler ama ne olursa olsun Galatasaray taraftarı başka taraftarlara benzemiyor, desteğiyle takımı adeta bir kişi fazla oynatıyor. Rakiplere de kabus oluyor tabii.
Alınan karar sağlık için doğru ama seyircisiz oynamak Galatasaray'a büyük darbe vuracaktır. Beşiktaş'ın işine gelir zaten. Hafta boyunca maç seyircisiz oynansın diye sosyal medyada kendini yırtan Beşiktaşlı taraftarlar, seyircisiz oynama kararı çıktıktan sonra takımı uğurlamak için tesislere davet etti. Hani şu kendine efendi dedirten Beşiktaş'ın Çarşı'sı.
Umarım şifresiz olur, kimse dışarıda mekanlarda toplanmak zorunda kalmaz.
taksim dayı tam bir türkiye özeti bilgi sıfır ama kendi bilgisizliğiyle her şeye atlayan ve bilmediği yerde de karşısındakini alaya alan bilgisi yok fikri çok profili.
kraliyet ailesi bizimle vaşak geçiyor galiba, lan rahatlı mı battı gardaş manyek misin bi gitt.
Hamile olduğunu açıklayarak hayranlarına müjdeyi veren İpek Tanrıyar, önceki akşam Instagram hesabından elindeki içki bardağıyla fotoğraf paylaştı. Fotoğrafı "Ağaç yaşken eğilir baby" notuyla paylaşan Tanrıyar'a tepki üstüne tepki yağdı. Tanrıyar ise "Karnındaki bebeğini düşünmüyor musun?" diyerek tepki gösteren takipçilerine "Akşam bir kadeh şarap içtik, baktım bütün köpekler havlıyor" diyerek karşılık verdi. Tanrıyar'ın bu paylaşımı herkesi şaşkına çevirdi.
Sözcü'nün haberine göre; 48 yaşındaki başarılı sunucu, son hali hakkında ise: "Vertigo olmuşum, sürekli 360 derece dönüyorum. Ekranlara çok dönmek istiyorum, o yüzden hasta oldum herhalde" demiş.
Oyuncular aynı konu üzerinde dakikalarca boş boş konuşup yorum yapıyor. Senaryoya yazacak bir şey kalmamış artık, oyuncular doğaçlama tartışıyor Allah bilir.
Birbirlerinin lise aşkı olan Demet ve Okan'ın, yorulmuş ve yıpranmış evliliklerinin yıl dönümünde aldıkları piyango biletine büyük ikramiye çıkmasıyla bitmeye yüz tutmuş evlilikleri için bir son mu yoksa bir fırsat mı olacağı konusu etrafındaki macerayı konu alan isminden kaybeden filmdir.
Güzel güzel olsa tamam diyecem ama yani Hadise makyajlı bile güzel değil (durun linç etmeyin şahsi fikrim)
O ete o kadar para vereceğime tek başıma kurbana girerim daha iyi. Sevabı da cabası.
Adaylardan biri de cepten tv izleme ile ilgili bir yeniliğe imza atar umarım henüz pek kota dostu değil.