Halka


Kanal:

Tür:

Yayın Tarihi:
15.01.2019
Yayın Günü:
Yayın Saati:


TRT 1'in sevilen dizisi Halka, ekranda ilgiyle takip ediliyor.

Başrollerini Serkan Çayoğlu (Cihangir Tepeli), Hande Erçel (Müjde Akay), Nazan Kesal (Hümeyra Karabulut), Ahmet Mümtaz Taylan (Cemal Sandıkçı), Hazal Subaşı (Bahar Berkes), Kaan Yıldırım (Kaan Karabulut) gibi ünlü isimlerin paylaştığı Halka dizisi, televizyonda ilgiyle izlenen dizilerden biri olarak dikkat çekiyor.

Volkan Kocatürk'ün yönetmenlik koltuğunda oturduğu dizinin senaristliğini Aziz Tuna C., Selim Bener, Ali Demirel yapıyor. Dizinin yapımcılığını Es Film üstleniyor.

Farklı yerlerden gelip yan yana duran, kader sanıp tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşan iki genç adam, uzakta kalan ve uzayıp gelen bir geçmişin peşine düşer. Eski defterlerin, yalanların, kirli davaların hesabını sorarlar. Karanlık dünyaların, entrikaların, paranın konuştuğu bir yaşamın içinde sürüklenirler. Halka'nın mağduru olduklarını öğrenen Cihangir ve Kaan, intikam duygusuyla örgütle mücadeleye girişir.

Polisiye sahnelerin kullanıldığı diziye ismini veren Halka, 3 halka simgesiyle tanınan bir suç örgütünün şebekesinden geliyor. Aksiyonun eksik olmadığı dizi, klasik mafya hikayelerindekinin tersine kadın karakterlerin de güçlü ve yönetici olmasıyla farklılaşıyor.

Halka dizisi her salı saat 20.00'de TRT 1 ekranında...

(0) (0)
Yorumlar
Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol