2020 – 2021 sezonunda ekrana veda etmek zorunda kalan diziler

Gerek pandemi nedeniyle setlerin ara vermesi ve bu arada izleyicinin dijital platformlara kayması gerekse yapımcı ve senaristlerin isin kolayına kaçıp izleyiciyi aptal yerine koyan saçma sapan senaryo ve kast seçimleri nedeniyle diziler bu yıl patır patır döküldü resmen. Bu sezon izleyiciler birçok dizinin final yapması ile burukluk yaşadı… Sevdikleri yapımlar bir bir kanallar tarafından yayından kaldırılırken, sosyal medyada isyanlar çıktı… Ancak bunların hiçbirisi dizi endüstrisinin gerçeklerini ortadan kaldıramaz.
(0) (0)
1. Yarım Kalan Aşklar
Yarım Kalan Aşklar dizisi de Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’i buluşturdu. BluTV diziside final yapanlar kervanına katıldı…
2. Yeni Hayat
Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk ikilisini başrolde buluşturan Yeni Hayat dizisi mart ayından bu yana çok konuşuldu, Kanal D çok yatırım yaptı ama 9.bölümüyle birlikte veda eden yapımlar arasına katıldı.
3. Zalim İstanbul
Zalim İstanbul dizisi Haziran ayında 35. bölümüyle birlikte veda edan yapımlar arasına katıldı. Kanal D’de yayınlanan dizi genç oyuncuların öne çıkmasını sağlayarak da önemli bir hizmet yapmış oldu.
4. Şeref Sözü
Tolgahan Sayışman ve Sude Güler’i başrolde buluşturan, büyük prodüksiyonla çekilen Şeref Sözü dizisi ise daha ilk 3 bölüm yayınlandı ve reytingler çok kötü geldiği için 4. bölümüyle birlikte önümüzdeki hafta final yapıyor.
5. Öğretmen
Fox TV’nin çok sevilen Öğretmen dizisi de 9. bölümü ile birlikte final kararı alındı. İlker Kaleli ve Ceren Moray’ı buluşturan dizi 2 bölüm sonra veda ediyor.
6. İyi Günde Kötü Günde
Star TV’nin çok iddialı başlayan İyi Günde Kötü Günde dizisi de 6. bölümüyle birlikte veda etti. Elçin Sangu’nun Star TV’yi suçlayan sözleri akıllarda kaldı…
7. Gençliğim Eyvah
atv’de yaz ekranının eğlencesi olarak başlayan, Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen gibi iki ustayı buluşturan Gençliğim Eyvah dizisine 17. bölümde veda ettik.
8. Çatı Katı Aşk
Çatı Katı Aşk da Kanal D ekranının romantik komedi dizisiydi… Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı, Nilay Deniz başrolde yer aldı. Son olarak Ezgi Şenler gönderildi, Selin Şekerci kurtarıcı olarak katıldı ama olmadı… Kanal D çok destekledi ama reytingler onu da ekrandan 16. bölümde kopardı…
9. Bay Yanlış
Özge Gürel ve Can Yaman ikilisinin çok iddialı dizisi Bay Yanlış, çok büyük sosyal medya desteğine rağmen 14.bölüm yayınlandı ve silinip gitti…
10. Güvercin
Güvercin dizisi de Star TV ekranında sadece 16 bölüm sürebildi. Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada’yı buluşturan dizinin vedası da izleyicileri üzdü.

(0) (0)
Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol