Çok Güzel Hareketler Bunlar 2


Kanal:


Yayın Tarihi:
08.09.2019
Yayın Günü:
Yayın Saati:





Yılmaz Erdoğan, BKM Mutfak ekibiyle beraber izleyicileri güldürmeye devam ediyor.

2008-2011 yılları arasında yayınlanan ve büyük ilgiyle takip edilen Çok Güzel Hareketler Bunlar, ikinci kuşak versiyonuyla karşımıza çıkıyor.

BKM'nin yapımcılığında, usta tiyatrocu Yılmaz Erdoğan'ın yönetiminde hazırlanan program, yeni oyuncu kadrosuyla ekran başındakilere keyifli anlar yaşatıyor. 

Projeyi tarımla sanatın buluşmasına benzeten Yılmaz Erdoğan, "Bilgi tohumlarını atıyorsun, çocuklar gözünün önünde yeşeriyor. Sanırım seyircinin en çok zevk aldığı noktalardan biri de bu" ifadesini kullanıyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 reytinglerde başarılı olsa da bir kesim izleyici hala eski kadronun verdiği tadı alamadığını savunuyor. Ayrıca yayın günleri farklı olsa da programın Güldür Güldür Show gibi oldukça güçlü bir rakibi bulunuyor.

Oyuncu kadrosunda Atakan Çelik, Ahmet Hilmi Deler, Aysegül Yılmaz, Batuhan Soyaslan, Begüm Çağla Taşkın, Cemile Canyurt, Cihan Talay, Ecem Bayır, Eda Nur Hancı, Engin Demircioğlu, Evliya Aykan, Ezgi Özyürekoğlu, Fatih Öztürk, Fatma Tezcan, Gözde Şencan, Gürhan Altundaşar, Hamza Yazıcı, Metin Pıhlıs, Ozan Can Yiğit, Safa Sarı, Sema Özkan Yorgun, Yasin Çam gibi isimler yer alıyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, her hafta pazar günü Kanal D'de...

(0) (0)
Yorumlar
Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol