Hekimoğlu


Kanal:

Tür:

Yayın Tarihi:
17.12.2019
Yayın Günü:
Yayın Saati:



Kanal D'de yayınlanan Hekimoğlu dizisi büyük ilgiyle takip ediliyor.

Hekimoğlu, 8 sezon boyunca ekrana gelen Amerikan yapımı House M.D. dizisinden uyarlandı.

Dizide Ateş Hekimoğlu (Timuçin Esen), enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji dalında ünlenmiş başarılı bir doktordur. Asosyal, ukala, huysuz tavırları olsa da zekasıyla hayranlık uyandıran bir doktordur. Otorite karşıtı ve kurtarıcı özellikleri vardır.

Hastanede Hekimoğlu'nu anlayan ve ona tahammül edebilen 2 kişi vardır. Bunlardan biri hastene yöneticisi İpek (Ebru Özkan), diğeri ise lise ve üniversiteden arkadaşı Onkoloji Uzmanı Orhan (Okan Yalabık) karakteridir.

Ateş Hekimoğlu hastalıkları dedektif gibi inceler. Çalışmalarını 3 kişilik uzman ekiple beraber yapar. Bu ekipte; Dolapdere'de büyüyen Mehmet Ali (Kaan Yıldırım), güzelliğini kullanmayıp kendini bilime, hastalara adayan Zeynep (Damla Colbay) ve yaşamı boyunca sefalet nedir bilmeyen, zenginlik içinde yetişen Emre (Aytaç Şaşmaz) yer almaktadır.

Yapımcılığı Karga Seven Pictures tarafından üstlenen dizinin yapımcı koltuğunda Ömer Özgüner ile Ümmü Burhan, yönetmen koltuğunda ise Hülya Gezer oturuyor. Senaryo ise Banu Kiremitçi'nin kaleminden çıkıyor.

Başrollerini Timuçin Esen ile Okan Yalabık'ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Ebru ÖzkanKaan YıldırımAytaç ŞaşmazDamla Colbay gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Hekimoğlu dizisi her hafta salı günü Kanal D ekranlarında.

(0) (0)
Yorumlar
Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol