Kuzey Yıldızı İlk Aşk


Kanal:

Tür:

Yayın Tarihi:
14.09.2019
Yayın Günü:
Yayın Saati:


Show TV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisi; romantik, komik ve macera dolu bir aşk hikayesini anlatıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimleri, Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki Çambaşı yaylasında yapılıyor.

Kuzey (İsmail Demirci) ve Yıldız (Aslıhan Güner) birbirinin çocukluk aşkıdır, hatta nişanlanmışlardır. Ancak üniversitede okumak üzere İstanbul'a giden Kuzey, burada Yıldız'ı unutp başka bir kadına sevdalanır ve onunla evlenir. 20 sene sonra eşi tarafından terk edilir ve 3 kızıyla beraber parasız pulsuz halde memleketi Ordu'ya döner. 

20 yıl önce nişanlısını bırakıp başka bir kadınla evlendiği için ailesi de onu siler. Yıldız ise yıllar önce yediği kazık nedeniyle yıllarca kendini toparlayamamış ve hiç evlenmemiştir. Kuzey'in kendisine ihanet etmemiş gibi yüzsüzce köye geri dönmesini sindiremez ve onu yeniden İstanbul'a yollamaya ant içer. Kuzey İstanbul'a dönmemekte, Yıldız affetmemekte, aileler de barışmamakta direnir.

Süreç Film yapımı dizinin yapımcılığını İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu üstleniyor. Yönetmen ve senaristliğini ise Ersoy Güler yapıyor.

Aslıhan Güner ile İsmail Demirci'nin başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Toygan Avanoğlu, Berfin Nilsu Aktaş, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan, Ferda Kaynar, Aslıhan Kapanşahin, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Özgün Karaman, Ecem Çalhan, Merve Şen, Burak Can gibi isimler yer alıyor.

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisi her hafta cumartesi günü Show TV ekranlarında.

(0) (0)
Yorumlar
Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol