O Ses Türkiye


Kanal:

Tür:

Yayın Tarihi:
01.01.2014
Yayın Günü:
Yayın Saati:

Yapım:




Dünyanın en büyük ses yarışmasının Türkiye ayağı yıldızlarını yaratmaya devam ediyor

Türkiye'ye Acun Ilıcalı'nın getirdiği ve bir çok ülkede "The Voice" adı ile yayınlanan yarışma ilk olarak 2011 yılında Show TV ekranlarında izleyenler ile buluştu ve büyük beğeni topladı. O Ses Türkiye 2012 - 2014 yılları arasında Star TV ekranlarında boy gösterdikten sonra Acun Ilıcalı programı kendi kanalı olan TV8'e getirdi.

Yarışmanın dünya genelinde uygulanan formatı Türkiye'de de direkt muhafaza edilmiş durumda. Yarışmada Dört jüri üyeli bulunuyor ve jüri üyelerine bir sunucu eşlik ediyor. Yarışmanın jüri üyeleri sahneye arkaları dönük bir şekilde oturuyor ve gelen yarışmacıları dinliyor. Jüri üyeleri sesini beğendikleri yarışmacı için koltuklarda bulunan düğmeye basarak yarışmacıya dönüyor. Şarkının bitmesi ile beraber yarışmacı kendisine dönen jüri üyelerinden birini koç olarak seçiyor kimse dönmemiş ise eleniyor.

Bu aşamanın ardından yarışmacılar 2. Tur, Grup Turu, Düello gibi farklı aşamalardan geçerek eleniyor ve finalde bir kazanan çıkıyor. O Ses Türkiye Acun Ilıcalı'nın sunumu ile halen TV8 ekranlarında Cumartesi, Pazar saat 20:00'de izleyenler ile buluşuyor.

(0) (0)
Yorumlar
Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol