Vuslat


Kanal:

Tür:

Yayın Tarihi:
07.01.2019
Yayın Günü:
Yayın Saati:


TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisi, ekran başındaki izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Başrollerini Kadir Doğulu (Aziz), Devrim Özkan (Feride), Mehmet Özgür (Salih), Nurhan Özenen (Perihan), Ümit Kantarcılar (Kerem) gibi ünlü isimlerin paylaştığı Vuslat dizisi, ekranda yakından takip edilen dizilerden biri olarak dikkat çekiyor.

Murat Onbul’un yönetmenlik koltuğunda oturduğu dizinin senaristliğini Betül Yağsağan yapıyor. Dizinin yapımcılığını A23 Medya üstleniyor.

Dizide; anne ve babası tarafından devleştirilen holdingin başında tek yönetici konumunda bulunan Aziz, Feride'ye aşık olduğundan beri yaşamı sorgular. Feride ise ailesiyle beraber sakin bir yaşam sürmektedir. Ancak aç gözlü üvey annesi Hasibe'nin isteklerine yetişememektedir. Babasına yardım etmek için butikte çalışmaya başlıyor ve evi geçindirmeye katkıda bulunuyor.

Bir gece Aziz'in işlediği bir cinayete tanıklık eden Feride, bu durumu polise bildirmeye karar verir. Fakat olayın içinde kardeşi Fırat'ın da olduğunu öğrenir. Aziz, tek başına mücadele eden bu kızı alt edecek güce sahiptir. Feride ise ne yapacağını bilemez haldedir.

Aziz bu karmaşık süreçte Feride'ye aşık olur. Feride de Aziz'e karşı boş değildir, benzer duyguları beslemektedir ancak gururu bu ilişkiye engel olur. İki genç aşığın önce kendilerini aşmaları gerekir. Aşklarını kabul ettikten sonra da bunun imkansızlığıyla yüz yüze kalacaklardır.

Vuslat dizisi her pazartesi saat 20.00'de TRT 1 ekranında...

(0) (0)
Yorumlar
Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol