CNN Türk'te yıllardır hava durumunu sunan namıdiğer "Havayı Koklayan Adam" Bünyamin Sürmeli bayâdır ortada yoktu. Hatta CNN Türk bile #HavayıKoklayanAdamaNeOldu? etiketi açtı, video klip hazırladı. Meğerse adam reklam için ortadan kaybolmuş.

Hastalanmış, havayı koklayamaz hale gelmiş ve Bayer'in gıda takviye markası Redoxon'un reklamını yapmış.

Bünyamin kardeş tamam hava durumu tahminlerin, uyarıların falan dinleniyor ama böyle "gardını alanların sözcüsüyüm" dersen lafın pek geçmez. Biraz güvenilirliğin var onu da reklam için hiç etme.

(0) (0)
ghost1972 23.01.2019 13:58

Bu hesaba göre de ATV'nin de Müge Anlı'yı güvenlik sistemleri cihazlarının reklamında oynatması lazım. Allah akıl fikir versin herkes kendi işini yaparsa televizyon yeniden eski prestiji,ne kavuşur.

(0) (0)
unalicen 23.01.2019 14:12

Bünyamin Bünyamin, şemsi paşa pasajında sesi büzüşesice Bünyamin ne işin var elin adamının ilaç reklamında. Sen doktor musun baytar mısın nesin sen. Alt tarafı hava durumu falcısısın kardeşim falını aç millete "şöyle olabilir böyle olabilir ama olmaya da bilir kesin değil" de çık git ne artistlik yapıyorsun reklamlarda.

(0) (0)
zazazula 23.01.2019 14:18

Oyuncuların, şarkıcıların reklamlarda yer alması tamam ama haber spikeri ve sunucularının bu işlere girmesi etik değil. Bence Ayşe Arman'ın para karşılığı röportaj yaptığı iddialarını tartışan, gazetecilerin sosyal medya hesaplarında marka reklamı yapmalarını tartışan medyamız; ekran yüzlerinin bu tip projelere girişmesini de gündemine almalı.

(0) (0)
cyberefe 23.01.2019 14:20

Rahmetli Kemal Sunal'ın "Yüz Numaralı Adam" isminde bir filmi vardı. Millet ona inanıp reklamında oynadığı ürünleri kapış kapış tüketti. Ama o çok methettiği konserve kötü, buzdolabı bozuk, kumaş kalitesiz çıktı. Malzemeden çalınarak inşa edilen evler milletin başına yıkıldı. Halk kandırıldığını, aldatıldığını anlayınca tepki gösterdi.

Bünyamin Sürmeli de yıllardır ekranda. Millet onun havayla ilgili uyarılarını çok dikkate alıyor. Hatta kimisi evden onun verdiği bilgilere göre tedbirli (giyim, şemsiye bakımından) çıkıyor.

Şimdi yarın öbür gün bu reklamını yaptığın ürünün bir zararı çıksa - ki böyle sağlık işleri falan daha önemlidir - o bozulan imajını bir daha düzeltemezsin Bünyamin Bey. Sahtekar damgasını yersin alnına alimallah!

(0) (0)
tanercetin 23.01.2019 14:37

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol