Hercai


Kanal:

Tür:

Yayın Tarihi:
15.03.2019
Yayın Günü:
Yayın Saati:



ATV'de imkansız aşkın anlatıldığı Hercai dizisi, izleyiciler tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.

İntikamdan doğan imkânsız bir aşk hikayesini konu olan Hercai, ATV'nin en sevilen yapımları arasında yer alıyor. Tarihi yapıları ve mekânlarıyla dikkat çeken dizinin çekimleri Mardin’in Midyat ilçesinde gerçekleştiriliyor. 

Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Gülçin Santırcıoğlu, İlay Erkök, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Eda Elif Başlamışlı gibi isimler bulunuyor. 

İstanbullu bir iş insanı olarak Mardin'e giden Miran Aslanbey (Akın Akınözü), sözü emir sayılan aile lideri Nasuh Şadoğlu'na (Macit Sonkan) ortaklıktan çok daha fazlasını teklif edip torunu Reyyan'ı (Ebru Şahin) da ister. Fakat bölgenin en büyük ailelerinden birinin başı olan Nasuh, kısmet olarak gördüğü Miran için daha başka planlar düşünür. Ona torun vermeyi kabul eder ancak bu torun Reyyan değildir. 

Nasuh aklındaki plana Miran'ı ikna etmeye çalışır ancak Miran'ın bu planlardan haberi yoktur. Nasuh ile Miran arasındaki görüşmeden çıkacak sonuç, iki genç kızın yani Reyyan ve Yaren'in (İlay Erkök) yaşamına derinden etki edecektir. İzleyiciler, İstanbul'dan gelen yakışıklı iş insanı Miran ile Mardin'in dillere destan olmuş güzeli Reyyan'ın kavuşup kavuşamayacağını merakla bekler.

Hercai, her hafta cuma günleri saat 20.00'de ATV ekranlarında.

(0) (0)
Yorumlar
Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol