Mucize Doktor


Kanal:

Tür:

Yayın Tarihi:
01.01.2000
Yayın Günü:
Yayın Saati:

Yapım:




Fox TV'de savant sendromlu dahi bir doktorun hikayesinin anlatıldığı Mucize Doktor dizisi, izleyiciler tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.

Dizide köyde doğmuş Ali (Taner Ölmez) adlı otizm ve savant sendromlu bir gencin doktorluğa uzanan öyküsü anlatılır. Ali küçükken utangaç, içine kapanık bir çocukluk geçirir ancak zekası oldukça yüksektir. Hatta tıp fakültesini birincilikle tamamlar. Daha sonra İstanbul'da bir hastanede asistan olarak işe girer. Fakat otizm ve savant sendromlu olduğundan hastanedekilere söz etmez ve bunu gizlemeye çalışır.

ABD yapımı The Good Doctor'dan uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda; Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Özge Özder, Hazal Türesan, Reha Özcan, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel gibi isimler yer alıyor. 

MF Yapım'ın yapımcılığında hazırlanan, senaryosu Pınar Bulut ve Onur Koralp tarafından kaleme alınan dizinin yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan ve Aytaç Çiçek oturuyor. Dizinin çekimleri İstanbul'un Pendik ilçesindeki Medical Park'ta gerçekleştiriliyor.

Mucize Doktor, her perşembe saat 20.00'de Fox TV ekranlarında...

(0) (0)
Yorumlar
Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol