Sefirin Kızı


Kanal:

Tür:

Yayın Tarihi:
16.12.2019
Yayın Günü:
Yayın Saati:

Yapım:




Star TV'de ekrana gelen Sefirin Kızı dizisi, izleyicilerin büyük ilgisini çekiyor.

Dizide Nare ile Sancar'ın destansı aşkı anlatılıyor. Gariban bir yarıcının çocuğu olan Sancar (Engin Akyürek), henüz küçük yaşlarda Bodrum'a tatil yapmaya gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare'ye (Neslihan Atagül) aşık olur. Gelir durumu birbirinin zıttı olan bu iki çocuk, birbirlerine sırılsıklam sevdalanır, aşkları uğruna senelerce uğraş verir. Nihayet Nare çok sevdiği Sancar'a kaçar fakat o gece Nare birdenbire kayıplara karışır. Bir daha da gören olmaz.

Kimileri denize düşüp öldüğünü söyler, kimileri yurt dışına gittiğini. Hikayeyi duyan bir aşık onlar için türkü yakar, "Sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu" der ve iki gencin mutsuz biten öyküsü destanlaşır. Düğün gecesi kayıplara karışan sefirin kızı Nare, aradan 9 sene geçtikten sonra başka bir düğünde görülür. Üstelik bu düğün, unutamadığı aşkı Sancar'ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

O3 Medya ve NGM ortak yapımı dizinin yapımcılığını Onur Güvenatam ve Nazlı Heptürk üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Senaryo ise daha önce Sen Anlat Karadeniz dizisini yazan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem'in kaleminden çıkıyor.

Neslihan Atagül ile Engin Akyürek'in başrolünü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Tülin Yazkan, Erdal Küçükkömürcü, Cemre Öktem, Erhan Alpay, Esra Kızıldoğan, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Gonca Cilasun, Özlem Çakar Yalçınkaya gibi isimler bulunuyor.

Sefirin Kızı dizisi her hafta pazartesi günü Star TV'de ekrana geliyor.

(0) (0)
Yorumlar
Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol