Show TV'de ekrana gelen Zemheri dizisindeki tutku dolu aşk hikayesi, seyircilere fırtınalı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Dizinin baş karakteri olan Firuze'nin (Ayça Ayşin Turan) babası inşaatta ustadır. 13 kişinin can verdiği asansör faicasının suçlusu olarak gösterilir ve ağır bir cezayla karşı karşıyadır. Firuze de üzerine yıkılmak istenen bu suçlamadan babasını sıyırmak için harekete geçer. Bu mücadele sırasında yoluna Ayaz (Alperen Duymaz) çıkar. Ayaz, söz konusu faciayla ilgili mahkemede verdiği ifadede suçu Firuze'nin babasına yıkmıştır. Fakat Firuze bu durumdan habersizdir.

Firuze ile Ayaz eskiden birbirine aşıkken, Ayaz annesi için istemeyerek de olsa Firuze'den ayrılmak zorunda kalmıştır. Firuze, sevgilisinin kendisini bırakma nedeninden de bihaberdir. Yıllar sonra Ayaz başka biriyle evlilik hazırlıkları yaparken aklından çıkaramadığı Firuze'yle yeniden karşılaşır. 

Başrollerini Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse'nin paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Zerrin Tekindor, Lila Gürmen, Hakan Taşkıran, Şebnem Dönmez, Müfit Kayacan, Nihal Koldaş, Eylül Kandemir, İlkin Tüfekçi gibi isimler yer alıyor.

Ay Yapım yapımcılığında hazırlanan ve senaryosu Sema Ergenekon'a ait olan dizinin yönetmenlik koltuğunda Hilal Saral oturuyor. Dizi İstanbul'un çeşitli bölgelerinde çekiliyor.

Zemheri, her hafta çarşamba günleri saat 20.00'de Show TV ekranlarında.

(0) (0)
Yorumlar
Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol