KHK ile görevden alınan bir akademisyenin hikayesinin anlatıldığı Babil dizisi Star TV'de ekrana geliyor.

Dizideki İrfan (Halit Ergenç) karakteri, haksız yere işten çıkarılan idealist bir ekonomi profesörüdür. İşten çıkarıldıktan sonra 7 yaşındaki oğlu Deniz de hastalanınca yaşamı altüst olur. Bütün kapılar yüzüne kapanmaya başlar. Eşi Eda (Nur Fettahoğlu) sıkıntılardan kurturabilmek için çocukluk arkadaşları Egemen'den (Ozan Güven) yardım isteyince İrfan kendini aklına bile gelmeyecek karanlık bir maceranın içinde bulur.

İrfan'ın evlilik aşamasındayken ayrıldığı büyük aşkı İlay (Birve Akalay), tehlikeli iş insanı Süleyman'ın (Mesut Akusta) sevgilisidir ve yeni ilişkisiyle İrfan'ın karşısına çıkar. İrfan bu serüvende atlatması gereken pek çok engelle boğuşur. Kendisi gibi idealist biri olan Ayşe'yi (Aslı Enver) kurtarıcı olarak görür.

Ay Yapım'ın hazırladığı Babil dizisinin yapımcılığını Kerem Çatay, yönetmenliğini Uluş Bayraktar üstleniyor. Dizinin senaryosu ise Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel'in kaleminden çıkıyor.

Başrolünde Halit Ergenç'in olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Aslı EnverOzan GüvenNur FettahoğluBirce Akalay, Mesut Akusta gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Babil, her hafta cuma günleri Star TV ekranlarında.

(0) (0)
Yorumlar
Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol