Medya Takip Merkezi'nin sosyal medya ölçümleme servisi Digilup'ın son bir hafta içinde derlediği verilere göre, en çok etkileşim alan dizi Kanal D'de yayınlanan, başrollerini Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul'un paylaştığı Afili Aşk oldu.

Yerli diziler, Ocak 2020’nin ilk haftası yayınlanmadı ama izleyiciler, sevdiği diziler hakkında paylaşım yapmaya devam etti.

Önceki haftalara oranla artış sağlayan, dizi paylaşımları, 1,5 milyona yaklaşırken, en fazla artış görülen dizi, Afili Aşk oldu.

Kanal D’nin romantik komedisi Afili Aşk, bu hafta da zirvedeki yerini korudu ve sosyal medya yansımalarında, 2 kata yakın artış göstererek öne çıktı.

Sefirin Kızı dünyada konuşuluyor

Star’ın iddialı yapımlarından, Sefirin Kızı, bu hafta listenin ikinci sırasında yer aldı. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrolü paylaştığı dizi, hikayesi ve oyuncularının yanı sıra, dünya genelinde sosyal medyada en çok konuşulan 3. Dizi olması dolayısıyla da yorumlandı . Dizide yer verilen, hayat ve aşk üzerine söylenmiş sözler ve diziyle ilgili yapılan Arapça paylaşımlar da dikkat çekti.

Zalim İstanbul’a şikayet var

Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul dizisi, bu hafta 3. sırada yer aldı. Dizinin oyuncuları ve çiftlerinin yanı sıra, Türkiye Engelliler Platformu’nun paylaşımı dikkat çekti.

Platform, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, engelli bireyi canlandıran oyuncuya yapılan davranışlar dolayısıyla, RTÜK ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne şikayette bulunduklarını açıkladı.

Araştırmanın devamı burada (bkz.)

(0) (0)
dongurak 15.01.2020 09:56

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol