Didem Soydan'ın ardından Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu'dan da Kerimcan Durmaza destek mesajı geldi.

Yağmur Sarıoğlu, Kerimcan Durmaz hakkında kendisine yöneltilen, “Kerimcan hakkındaki düşüncelerin olaylardan sonra değişti mi” sorusuna “Neden değişsin? Kerimcan hala arkadaşım. Benim insanların hatalarına karşı tahammül seviyem oldukça yüksek” cevabını verdi. Yağmur Sarıoğlu, arkadaşı için "Her insan hata yapabilir. Bizlerinde yanlışlıkla başkasına kısa mesaj attığımız oldu” dedi. 

Didem Soydan, konuyla ilgili Instagram hesabından açıklamalarda bulunarak, ''Ben Kerimcan'ın o paylaşımını bilerek ve isteyerek yayınlamadığını biliyorum ve eminim. Dolayısı ile onu desteklediğimi gösteren bir paylaşım yaptım tabiki de. Beni tanıyanların bildiği tanımayanların da şu an öğreneceği üzerine gerçekliğine inandığım durumlar ile ilgili kimseye (annem, babam dahil) eyvallahım yoktur. Uzun lafın kısası rahatsız olanlar hemen ışık hızıyla hesabımdan gidebilirler'' ifadelerini kullandı.

(0) (0)
mcgoktug 02.05.2019 14:49

Didem Soydan için normal açıklama Yağmur Sarıoğlu şaşırttı gerçi 3 gün sonra bizim halkımız yine kerimcanı el üstünde tutar birşey değişmez
(0) (0)
mutluturk 02.05.2019 14:52

yanlış kişi mesaj atabilirsin ama instagramda hikaye atmadan önce 3 kere soru soruyor bunun neresi yanlışlık

(0) (0)
emineakmaninci 02.05.2019 14:53

Didem soydaN için tabi doğal 2 erkegin ortasında tost dansından bilioz rahatlığını

(0) (0)
Aaaaaa 02.05.2019 15:04

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol