inetrenette denk geldiğim digitürk abonesi mert adında bir vatandaşın beni de rahatsız eden aşağıdaki isyanıdır.

"Digiturk abonesiyim. Dizi ve Ailenin yıldızı ile başladım ardından kullanacağım paketleri tek tek aboneliğime ekledim. Bu işlemleri yaparken hanımefendiye Eutelsat'a geçmek sorun yaratmaz değil mi diye soru sordum. Yok "Mert Bey herhangi bir sorun yaşamazsınız" dediler. Bir çok müşteri temsilcisinden aynı cevabı aldım. "Tamam" dedim bende aradım ihtiyaç duyduğum diğer paketi de satın aldım. Kurulum ekibi geldi onlara da sordum "şu an TÜRKSAT var ama Eutelsat kullanmak istiyorum sonra bir sorun oluşmaz değil mi? " dedim. "Sorun olmaz aradığınızda sizi Eutelsat'a çevirirler" dediler.

 Birkaç gün sonra 4K kanal ve diğer belgesel kanalları için aradığımda bir arkadaş Eutelsat'a geçmem gerektiğini söyledi. "Tamam." dedim. Zaten eutelsat istiyorum. Eutelsat uydusunu kurdurdum geçişimin yapılması için kayıt açtırdım. Arkadaş "48 saat içerisinde geçişiniz sağlanacak ve aranacaksınız" dedi. Aranmadım kendim aradım. Geri dönüş istedim. Aradılar.

 Dizi paketim TÜRKSAT için geçerliymiş eüer Eutelsat'a geçiş yaparsam dizi paketim iptal olacakmış. Peki ödediğim 200 TL ne olacak dedim. Yanacak. "Eutelsat'ta tekrar almak isterseniz aylık 15 TL vereceksiniz" dediler. Bakın size üye olmak, müşteriniz olmak için elimden geleni yapıyorum. Örnek bir vatandaş gibi yayınlarınızı legal izlemek ve sadık bir müşteriniz olmak için elimden geleni yapıyorum ancak insanı illallah ettiriyorsunuz.

 Üyeliğime bu paketleri eklemek için zaten akla karayı seçtim günlerce uğraştırdınız. Şimdi bir hareketimde yine bir çok sorun çıkartıyorsunuz. Cebimde ki son kusura kadar yaptığınız her işlem ücretli, müdahale ettiğiniz her işlem ücretli. Sattığınız paketi bir anda yok edip verdiğim parayı hiç edemezsiniz. Yapılan bu yanlışın acil düzeltilmesini istiyorum."

(0) (0)
sametdogan 04.08.2020 13:10

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol