Ünlü gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında yaptığı duyuruda Sözcü TV'deki Ana Haber sunuculuğu görevinden ayrıldığını açıkladı. "Bana müsaade" diyerek sözlerine başlayan Portakal, 30 Haziran 2023 tarihinde sezonun son yayınıyla izleyicilerine veda etti. Üç ay boyunca birlikte çalıştığı ekibine teşekkür eden Portakal, "Sezon Finali" adını verdiği bu veda ile Sözcü TV'deki dönemini noktaladı.

Portakal, duygusal anlar yaşanan canlı yayında, "Bugün sezon içindeki son yayınım. 20 Mart'ta size ilk 'merhaba'mı demiştim. Aşağı yukarı 12-13 hafta sizlerle birlikte oldum. Bugün de sezon finaliyle sizlerle birlikteyim" şeklinde konuştu. Gelecekte tekrar haber sunup sunmayacağının zamanla belli olacağını belirten Portakal, haber sunmaktan keyif aldığını ifade etti.

Portakal ayrıca, dilinin bazen kırıcı olabileceğinin farkında olduğunu ve insanları üzmek veya kırmak için çaba göstermediğini söyledi. Yanlış anlaşılmaların olduğunu vurgulayan Portakal, en azından kendisini tanıyanların niyetinin iyi olduğunu bildiğini ve vicdanen rahat olduğunu dile getirdi.

Sosyal medya hesabından da bir veda videosu paylaşan Portakal, çalıştığı ekibe teşekkür etti ve bu 3 ay boyunca başarılı bir iş çıkardıklarını belirtti. Portakal, ekibin profesyonellikleri, kişilikleri ve dostlukları için minnettar olduğunu ifade etti ve onları özleyeceğini sözlerine ekledi.

(0) (0)
Vatuz 01.07.2023 11:58

Fatih Portakal'ın ayrılmasıyla Sözcü TV'de büyük bir boşluk oluşacak. Onun tarafsız ve cesur duruşunu takdir ediyordum. Umarım yeni sunucu da aynı kalitede haber sunar.
(0) (0)
sevalog 01.07.2023 12:02

Fatih Portakal'ın ayrılığı, medyada gerçek gazeteciliğin ne kadar zor bir durumda olduğunu bir kez daha gösterdi. Umarım daha iyi bir platformda haber sunmaya devam eder.
(0) (0)
latiftek 01.07.2023 12:05

Fatih Portakal'ın Sözcü TV'den ayrılmasını üzücü buluyorum. Gerçek gazeteciliğe olan bağlılığı ve tarafsız duruşuyla takdir toplamıştı. Ancak son dönemdeki haber sunumundaki tepkisi bazı eleştirilere neden olmuştu. İyi bir gazeteci olmasına rağmen, anlık tepkileri ve dilini kontrol edememesi onun zayıf noktalarından biri olarak görülüyor.
(0) (0)
tekniker35 01.07.2023 12:06

Fatih Portakal, haber sunuculuğu yaparken bir gazeteci olarak tarafsız olmalı ve kişisel tepkilerini dışarı yansıtmamalıydı. Bu tür davranışlar, gazeteciliğin güvenilirliğini zedeler. Kendisinin bu tavrı nedeniyle Sözcü TV ile yollarını ayırması anlaşılabilir bir durum.
(0) (0)
Slytherinella 01.07.2023 12:08

çok denyo denyo konuştu
(0) (0)
omy 01.07.2023 12:29

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol