"6 Souls" (diğer adıyla "Shelter"), 2010 yapımı bir psikolojik gerilim filmidir. Film, Måns Mårlind ve Björn Stein tarafından yönetilmiş ve Julianne Moore ile Jonathan Rhys Meyers'ın başrollerini paylaştığı bir yapımıdır. İşte "6 Souls" filminin konusu:

Doktor Cara Harding (Julianne Moore), Ailelerinin geçmişinde trajik olaylar yaşamış olan çok sayıda kişilik bozukluğu geçirmiş bir Kadındır. Cara, bilimsel bir yaklaşımla bu kişilik bozukluklarını tedavi etmeye çalışan bir psikiyatristtir.

Bir gün, Cara'nın kapısını David (Jonathan Rhys Meyers) adında gizemli bir adam çalar. David, Cara'dan bir aile üyesini iyileştirmesini ister. Ancak Cara, zamanla David'ın gerçekte kim olduğunu ve onun hikayesini öğrendikçe, yaşananların sıradan bir psikiyatrik durumdan çok daha karmaşık olduğunu fark eder. Aile üyelerinin geçmişteki sırları açığa çıktıkça, Cara'nın güvenli dünyası çözülmeye başlar.

"6 Souls," psikolojik gerilim öğelerini ve gizemli bir hikayeyi bir araya getirerek izleyicileri sürükleyici bir deneyime davet eder. Film, karakterlerin geçmişle yüzleşmelerini, karanlık sırları çözmelerini ve kendilerini tehlikeli bir gerçekle yüzleştirmelerini konu alır.

(0) (0)
izleryazar 12.01.2024 15:14

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol