
Bingöl'de meydana gelen depremi yorumlamak üzere Habertürk'te Ebru Baki'nin sunduğu Para Gündem programına konuk olan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un tatili yarıda kesip gelmiş birini andıran ilginç tarzıdır.
Dün akşam saatlerinde Bingöl'de meydana gelen ve büyük paniğe neden olan depremin ardından Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Habertürk TV'ye konuk olmuş.
Canlı yayında depremi yorumlayan Şener Üşümezsoy, İstanbul depremi ile ilgili olarak "İstanbul'da beklenti yok. Tam tersi İstanbul'da Kumburgaz Çukurundaki fay batıdaki Avcılar sırtını kesmiyor ve böyle olunca Yeşilköy ve Adalar'a doğru gelmiyor. Orada başlayıp Yunanistan'a doğru gidiyor. 1912'de Silivri ve Tekirdağ kırıldığı için o fay Kumburgaz çukurunda kalıyor" demiş.
Fakat Şener Üşümezsoy'un deprem yorumundan çok, canlı yayındaki tarzı ve rahat tavırları dikkat çekmiş. Sunucu Ebru Baki, Şener Üşümezsoy'a 'Hocam sizi tatilden alıp geldik galiba' demiş.
adamı tatilden çağırdılar bence
koronadan dolayı gidemiyor diye böyle giyinip kendini tatilde hissediyor bence