Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ın Emrah ile ilgili açıklamalar yapması sosyal medyada büyük bir tartışmaya sebebiyet vermesidir.

Şarkıcı Sinan Akçıl bir dönem eşi Burcu Kıratlı ile aynı dizide rol alan Emrah ile ilgili zehir zemberek açıklamalar yapmış. Emrah'ın sette bulunan herkesin kalbini kırdığını söyleyen Sinan Akçıl duyduğu şeylerden sonra görüşmeyi düşünmediğini dile getirmiş.

Sinan Akçıl'ın televizyonda yaptığı bu açıklamaların ardından şarkıcı Emrah da sosyal medya hesabının hikaye bölümünden Sinan Akçıl'a yanıt vermiş.

Sinan Akçıl'ın televizyona çıkarak herkese yalan söylediğini dile getiren Emrah; "Ben senden hiç beste istemedim. Zira seni hiçbir zaman besteci olarak görmedim. Sen beni arayıp uyduruk bestelerini satmaya çalıştın, sanırım her zamanki gibi çulsuzdun. Senin bana beste yapmaya çapın yetmez." ifadelerini kullanmış.

Akçıl da cevap gecikmedi ve  sosyal medya hesabı üzerinden Emrah'ın sert açıklamalarına cevap vermiş;

Valla Sinan güzel ağzının payını vermiş. Milleti sürekli ezme peşindesin Emrah sanki tek mükemmel senmişsin gibi. İnsanları para ile eleştirmek ne kadar alçaklık ya sende para varda noldu? Cimrilikten öleceksin birgün diye çok korkuyoruz. Kendine bakmadan kalkıp insanların maadi durumuna söyleniyorsun.

 

(0) (0)
Mavi Sovalye 07.03.2020 09:56

emrah milleti kötülemeyi bırakıp önce bir kendini eleştirsen diyorum ben 

(0) (0)
zavvallı 07.03.2020 10:22

emrah tam dayaklıksın
(0) (0)
ceren 07.03.2020 15:28

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol