İçerisinde birçok kanalın bulunduğu ve birçok farklı içeriğe sahip televizyon platformu TV+, yayınlamış olduğu yeni reklamıyla gerçekten şahane bir işe imza atmış.

150'den fazla kanal bulundan platform, her zevke göre içeriğe sahip. Reklamında da bunu vurgulamak için çok farklı bir yola başvurarak yaratıcı bir reklam filmi ortaya koymuşlar. Türkiye'de bu tarz reklamlara pek alışık olmadığımız için izlerken büyük bir dikkatle izledim ve gerçekten keyif aldım. Kısa film tadında bir iş olduğunu söyleyebilirim. 

Turkcell Marka ve Pazarlama İletişimi Direktörü Ahmet Yaman, kampanyaya ilişkin, “İletişim kampanyamızı insanı odağa alarak planladık. TV+ içeriğinin zenginliği kadar, o içeriğin yaşattığı duyguları da öne çıkardık. İnsanların dikkatini çekerek hem gönüllerinde hem de akıllarında nasıl yer alabileceğimizi düşündük. Tüm bunların sonucunda reklam kampanyamız ortaya çıktı. Reklam filmimizde dünya sinemasının klişe sahnelerine yerel dokunuşlar yaparak izleyicileri yakalamayı hedefledik. Hazırlıklar ve çekimler esnasında reklam filmimizin sinema tadında olmasına özen gösterdik. Kalabalık bir ekibin emeğiyle ortaya çok güzel bir iş çıktı” değerlendirmesinde bulunmuş.

(0) (0)
Hanzala2344 15.01.2020 12:41

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol