Steven Knight’ın senaryosunu ve başrolünde Jason Momoa'nın yer aldığı bilimkurgu dizisi See, izlemeye değer bir dizi. 1 Kasım tarihinde Apple TV+'da yayınlanmaya başlayan dizi bilimkurgu sevenler için, gerek konusuyla gerekse oyuncu kadrosuyla kaçırılmaması gereken bir dizi.

PEAKY BLİNDERS'IN YAZARINDAN

Dirty Pretty Things, Amazing Grace ve Eastern Promises gibi filmlerin Oscar adayı senaristi Steven Knight, son yıllarda Peaky Blinders ve Taboo ile televizyon dünyasında büyük başarı yakaladı. Televizyon dünyasındaki macerasını A Christmas Carol ve SAS: Rogue Heroes gibi yapımlarla sürdüren Knight, bu yıl bilimkurgu türündeki yeni bir diziyle izleyici karşısına çıktı.

SEE'NİN KONUSU

İzleyicileri insanların görme yetisini kaybettiği bir geleceğe götüren See, insanların avlanmak, birbirleriyle iletişim kurmak, bir şeyler inşa etmek ve hayatta kalmak için yeni yöntemler geliştirdiği bir dünyanın kapılarını aralayacak. İnsanların yaşadıkları büyük kayba rağmen kurdukları bu düzen, görme yetisine sahip iki kardeşin doğmasıyla sekteye uğrayacak.

AQUAMAN'DEN BABA VOSS'A

See dizisinin başrolünde Aquaman rolüyle büyük çıkış yakalayan Jason Momoa yer alıyor. Momoa, görebilen bu kardeşlerin doğumunda yer alan ve onları koruma görevini üstlenen Baba Voss karakterine hayat verecek.

Oyuncu kadrosunda Momoa’ya Alfre Woodard, Sylvia Hoeks, Christian Camargo, Nesta Cooper ve Hera Hilmar gibi isimlerin eşlik ettiği See’nin yönetmenleri arasında I Am Legend ve The Hunger Games: Catching Fire gibi filmlerle tanınan Francis Lawrence de yer alıyor.

 

(0) (0)
yasinsy 20.11.2019 17:36

Dizi çok güzel herkes mutlaka izlemeli

(0) (0)
mirve_41 20.11.2019 21:53

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol