Habertürk TV'nin ekran yüzlerinden Afşin Yurdakul'un ilgi çeken stilidir. Sunuş tarzı, konulara hakimiyeti, konuklarının açıklamalarından ürettiği yeni sorular onun başarılı bir haberci olduğunu gösteriyor. 

Ekrana da yakışıyor. Sunuculukta yetkinlik kadar dış görünüşe de önem veriliyor. Afşin de ekrana yakışıyor gayet. Diğer haber kanallarının "haberin önüne geçen" mankenvari sunucularından daha avantajlı hatta. İşiyle öne çıkıyor.

Ama kıyafet konusunda biraz eleştireceğim kendisini. Genelde bağrını açması ve ilginç renkli ceketleri bana arabesk şarkıcıların tarzını hatırlattı.

 

Arabeskin babaları Müslüm Gürses ile Orhan Gencebay da böyle giyinirdi bir zamanlar. Gömleğin düğmelerini açar, üstüne ceket, boyna da parlayan bir kolye ya da zincir. Modaydı eskiden.

Belki retro tarzı benimsiyordur kendisi ama açıkçası çok da yakıştığını söyleyemeyeceğim. Kendisi mi seçiyor yoksa kanalın anlaşmalı olduğu giyim firması mı belirliyor bilmiyorum ama 24 Mart 2020 tarihli HT 360 programındaki bu kıyafeti gerçekten göz kanattı 🤦🏻‍♀️

(0) (0)
iso2019 05.04.2020 16:00

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol