Beyaz TV ekranlarında karşımıza çıkan Ece Erken ve Bircan Bali ikilisi uzun süre sonunda programı oturtmayı başardılar. Nihat Doğan gelişleri gidişleri olayları yorumcuların programla ters düşmesi filan derken "Söylemezsem Olmaz" programı rayına bir türlü oturamıyordu.

Bu ikili treni rayına oturttu ve iyide gitmeye başladı. Fakat program iyi giderken bir anda ikiliden uç noktalarda iddialar gündeme gelmeye ve program daha ilgi çekmeye başladı. Bu kimsenin diyemediğini dile getirme durumu reyting anlamında programı yukarı taşıdı ama izleyenlerde beklentiler gittikçe arttı. İkili bu beklenti artışını karşılayabilmek için sürekli dozu yükseltmek zorunda kaldı.

Sonuç Erken'in eski eşi Serkan Uçar'ın akrabası olan Güldeniz Uçar hakkında söyledikleri sözlerin yargıya taşınması oldu. Bir yerden patlak vereceği ve davaların açılacağı belliydi zira ikili gerçekten çok sert çıkışlar yapabiliyorlar.

(0) (0)
ThirteenthJedi 05.02.2019 11:04

Ece Erken'in dili çok sivri ama bu sivrilik bazen samimiyet ve doğallıktan çıkıyor resmen saldırı için kullanılıyor daha dikkatli konuşması bazen içindekileri dışa yansıtmaması lazım daha politik olmalı

(0) (0)
CSTGT 05.02.2019 11:12

Bu ikilinin aklı fikri sansasyon yaratma hele bircan bali tam bir sansasyol canavarı

(0) (0)
murat513 05.02.2019 11:13

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol