Medya Takip Merkezi’nin (MTM) profesyonel sosyal medya ölçümleme servisi Digilup verilerine göre oluşan tabloda dikkat çeken sonuçtur.

Sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular sıralamasında, Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk dizisinin başrolü Çağlar Ertuğrul var. Dizide Kerem karakterini canlandıran oyuncu, bir milyon 59 bin 832 paylaşıma konu oldu.

İkinci sırada Zalim İstanbul dizisi oyuncularından Ozan Dolunay, üçüncü sırada ise rol arkadaşı Berker Güven var.

Listenin dikkat çeken kısmı ise Sefirin Kızı dizisi oyuncuları Engin Akyürek (Sancar) ve Uras Kaygılaroğlu (Gediz) arasındaki rekabetin sosyal medyaya da yansıması oldu. 

Dizinin ve oyuncularının sıkı takipçileri, sosyal medyada NarGed ve NarSan etiketiyle, Nare’nin birlikte olmasını istedikleri oyuncuları paylaştı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Nare’nin efsane hikayesine konu olan Sancar Efe ile birlikte olmasını isterken, bazı sosyal medya kullanıcıları Nare’nin, kibar ve modern olarak tanımladıkları, Gediz ile birlikte olmasından yana.

Engin Akyürek hakkında 286 bin 874, Uras Kaygılaroğlu hakkında ise 190 bin 769 paylaşım yapıldı. Önümüzdeki haftalarda Uraz Kaygılaroğlu’nun, Engin Akyürek’i geçip geçmeyeceği merak konusu.

Ayrıntılar için (Bkz.)

(0) (0)
pelikan71 27.02.2020 16:24

gediz geçer bence sancar hem tip olarak hemde kafa yapısı olarak nareye yakışmıyor bu çok net belli

(0) (0)
diziaşkı 27.02.2020 16:56

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol