Karısı başka erkekle kaçınca çaresizliğe düşen 23 yaşındaki Recep Özsoy adlı vatandaşın Esra Erol'dan yardım istediği olaydır. Karısı Hülya Özsoy sosyal medyadan tanıştığı birine kaçmış. Sosyal medyada fake bir hesaptan eşinin Konya'da Arif Yörük adlı biriyle beraber olduğu bilgisi gelmiş.

İnternetin yuvasını yıktığını söyleyen genç adam yine de eşinden boşanmak istemediğini, affetmeye hazır olduğunu ve hayatta tutunacak tek dalın eşi Hülya olduğunu söyledi ağlaya ağlaya. Sosyal medyada paylaşılan eşine ait bir videoyu görünce de yıkıldı iyice. 

Evli kadınla ilişki kuran herif de utanmadan canlı yayına bağlanıp ilişkiyi doğruluyor ve aralarında sözlendiklerini söylüyor.

Recep'in yerinde olsam bir daha yüzüne bakmam o kadının. Üstelik mahkemeye de veririm ikisini. Sonuçta nikahlı eşi. Bi yaptırımı olacaktır illa. Yazık vallahi, ben üzüldüm izlerken.

(0) (0)
sermestan 22.01.2020 14:55

Belki kadına şiddet uygulamıştır, kadına kötü davranıyordur o da kaçmıştır diyeceğim ama çocuk çok masum duruyo, hiç şiddet uygulayacak biri gibi durmuyo. Ki kızın babası da yanında, o da sorun olmadığını  söylüyor.

(0) (0)
cumhur1946 22.01.2020 15:27

Hülya da ne midesiz kızmış be. Recepi beğenmeyip şu sıfatsıza (bkz) nasıl kaçabildin? Beyinde olduğu gibi gözlerde de sorun var belli ki

(0) (0)
YesilElma 22.01.2020 15:29

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol