Spor medyasının en düzgün ekran yüzlerinden Evren Göz'ün aldığı karardır. Ahmet Ercanlar ismindeki Fenerbahçeli tetikçinin paylaşımı onu da çıldırtmış belli ki. Adam Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde açılan pankarttaki "Seni de seni seveni de sevmiyoruz" (Bkz.) ifadelerini FETÖ lideri Fethullah Gülen ile PKK elebaşı Abdullah Öcalan için kullanıyor ama maksadı belli. 2000'li yıllarda bazı Galatasaraylı futbolcularla sık sık görüşen Fethullah Gülen ile Galatasaray taraftarı olarak bilinen Öcalan'ı sarı kırmızılı camiaya yamamaya çalışıyor. Galatasarayla terör örgütleri arasında bağlantı olduğu göndermesini yapıyor aklı sıra. Tabii tepkiler çığ gibi büyüdü bu arsız adama.

Galatasaraylılığıyla bilinen Evren Göz de sarı kırmızılı taraftarlardan kendisine gelen çağrılara kayıtsız kalmayıp kanaldan ayrıldığını açıkladı. İkisi de Haber Global'de çıkıyordu. Sosyal medyadan vedasını duyurdu şu sözlerle:

"Haber Global'deki Kontra programından kendi isteğimle ayrılma kararı aldım. Bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı @onurtugrul kardeşime ve programda yorumlarıyla renk katan @ukarakullukcu kardeşime başarılar dilerim."

Aslında burada gitmesi gereken kişi Evren Göz değil Ahmet'ti. Bakalım Haber Global bu tetikçi yorumcu için bir yaptırım uygulayacak mı...

(0) (0)
Ro 27.02.2020 10:00

Ne oldu 6alatasaray medyası? Çarpıtamadınız mı bu sefer :-D

(0) (0)
6s medyası 27.02.2020 16:34

Şikebahçe konuşmuş!Ezikler ,futbolla tek alakanız ,ikisininde f ile başlaması!!!

(0) (0)
Ert 28.02.2020 09:16

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol