ATV'nin yeni dizisi Gel Dese Aşk'ta yaşanan skandaldır. Senaryosu Rahşam Çiğdem İnan'ın kaleminden çıkan; kadrosunda Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman ve Ertan Saban gibi oyuncuları bulunduran dizi dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Ama bir sahne var ki çok rahatsız ediciydi.

Dizide Bahar (İlayda Çevik) ve Barlas'ın (Ertan Saban) yer aldığı bir sahnede açık açık "orospu" ve "piç" kelimelerinin kullanmasına anlam veremedim.

Çocukları, gençleri bırakın yetişkinleri bile utandırır duyunca. Kemal Sunal'ın "eşşoğlueşşek" lafı bile sansürlenirken böylesine toplumun ahlak kurallarına aykırı küfürlere müsaade edilmesini aklım almıyor.

ATV'nin RTÜK korkusu yok herhalde. Yoksa bu rahatlık, Turkuvaz Medya'nın hükümete olan yakınlığından mı kaynaklanıyor?

Küfür dışında başka sorunlar da var. Evli bir adam karısıyla sorun yaşıyor ve onu kızının arkadaşıyla aldatıyor. Kızı yaşındaki biriyle beraber oluyor. Kızı da babası onu terk etti diye arkadaşının babasına metres oluyor. Tüm bu yaşananları da aşk diye lanse ediyorlar. 

Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yayınlanan bu dizinin pek çok sahnesinde kadına yönelik psikolojik ve fiziksel şiddet söz konusu. Böyle devam edecekse etmesin, yayından kaldırılsın derhal.

(0) (0)
drnecdet 09.03.2020 10:26

rtük buna ceza verir mi vermezz acaba neden 
(0) (0)
tuba 09.03.2020 10:30

Tek sorun küfür ve argo olsa yine iyi. Televizyondaki dizilerin birçoğunda cinnet, nefret, şiddet, aldatma körükleniyor. Türk örf ve adetleri yerle bir ediliyor resmen ama kimsenin ses çıkardığı yok.

(0) (0)
ghost1972 09.03.2020 10:32

AMA AŞIKLAR SEVİYOLARRRRRRRRRRRRR.DİYECEKLER BOŞVER HERKES LAYIK OLDUĞU GİBİBBİBİBİBİB

(0) (0)
ERDAL 09.03.2020 11:43

Çocuklarınıza dizileri izlettirmeyin.Zaten onların o saatte uyku vakti yaklaşıyor.Dizilerdeki uygun olmayan konu ve davranışları beğenmiyorsanız başka bir kanal acın.GLoballesen dünyada herkes neler izliyor.Karakteri oturmuş insanlar zaten olumsuz davranışlardan etkilenmez.

(0) (0)
Yildiz 09.03.2020 22:01

RTÜK derhal gerekeni yapmalı bu milletin genleri ile oynanmasına gayrı müsade etmeyin edende mesüldür izleyende

(0) (0)
Gelmese böyle dizi... 17.03.2020 19:46

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol