Atarlı gazeteci İsmail Saymaz'ın kişisel sosyal medya hesabından takipçileriyle eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz TV'den para karşılığı düzenli konuk olması için teklif aldığını ama reddettiğini ilginç bir dille duyurduğu mevzudur.

TV kanalalrından son dönemde sıklıkla görmeye alıştığımız İsmail Saymaz, yaptığı paylaşımda Melih Gökçek'e seslenerek, "Bir ay önce oğlunuzun kanalı Beyaz TV’den iki önemli sunucu beni arayarak, ücret mukabilinde düzenli konuk olmamı teklif etti. Ancak Beyaz TV’ye  çıkmanın bir gazeteci için haysiyet kırıcı olduğunu belirterek, teklifi reddettim" ifadeleriyle gündeme gazeteci kanal seçer mi tartışmasını da bırakmış bence.

(0) (0)
zazazula 24.01.2020 10:04

ismail saymazı sevmekle birlikte buradayanlış yaptığını düşünüyorum. zira gazetecinin görevi haber vermektir bilgilendirmektir. mecra veya kanal kurum seçmez seçemez. gider konuşursun ve gazetecinin her yerde dikkat ettiği temel şeye dikkat edersin "kullanılmamaya" baktın seni kullanmaya çalışıyorlar ondan sonra kısaca bir bay bay yaparsın ama o zamana kadar da o kitleye de söyleyeceğini söylemiş olursun zaten.

aksi taktirde körler sağırlar birbirini ağırlar sabahtan akşama cnntürk habertürk konuşursun eyvallah ama hep aynı kitleye mesaj vermiş olursun.

(0) (0)
yapma kuzum el alem ne der sonra 24.01.2020 10:07

peh haysiyetmiş. ne hikmetse bu haysiyet pazardan alınan bir şeymiş gibi yeri gelince köşeye bırakıp tekrar kullanıyorlar. 

(0) (0)
lika 27.01.2020 09:38

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol