Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de iyice popülerleşen online dizi film platformu Netflix'le ilgili birçok kişinin memnuniyetini artıracak bilgilerdir. Twitter'daki mirkan @mirkovich_ isimli kullanıcı tarafından hazırlanan kapsamlı flood sayesinde şikayetçi olduğunuz konuları ortadan kaldırma ve pek çok yararlı özelliği tatma imkanı bulacaksınız bu bilgilerde.

Örneğin; otomatik oynatmayı durdurma, videoların oynatma hızını arttırma ve yavaşlatma, netflix izleyerek yabancı dil öğrenme, tüm içeriklerin imdb puanını görme gibi önemli başlıklar var.

19 başlıkta toplanan bu yararlı içeriği okumak isteyenler için bırakayım şuraya (bkz:link)

(0) (0)
Bartwo 09.06.2020 15:52

Otomatik oynatmayı durdurma seçeneğinin olması çok güzel. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Sürekli karşıma tanıtımlar çıkıyor, istemeden maruz kalıyorum. Çok yararlı bir paylaşım

(0) (0)
risk 09.06.2020 17:26

Keşke izlerken yarım bırakılan ama sürekli gözüme sokulan izlemeye devam et seçeneğini kaldırma da olsaydı. Gerçi bu kısım bazen işe yarıyor ama hangi dizi veya filmin saklı tutulması kararı bize bırakılmalı. Mesela ben filmi izledim, işim çıktı kapatmak zorunda kaldım. Çıkış yaparken 'sonradan izlemeye devam edecek misin' gibisinden bir soru sorulabilir. Beğenmişsem evet derim, yok eğer sarmadı da çıktıysam hayır derim.

(0) (0)
ssniper 09.06.2020 17:29

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol