Instagram hesabından video paylaşan Oktay Kaynarca'nın eski rolü Süleyman Çakır'a ironi mesajıdır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi’nde fenomen olan Süleyman Çakır karakteri için bir paylaşım yapmış. Sosyal medyada Süleyman Çakır’ın dizinin 43. bölümünde ölümü ilan edilmişti.

15 Ocak 2003 tarihinde Show TV’de başlayan dizinin 43. bölümünde vurulan ve 45. bölümünde de öldüğü ilan edilen Süleyman Çakır için, o dönemde gazetelere ölüm ilanı dahi verilmişti. Yıllardır her 8 Nisan günü Kurtlar Vadisi fanları tarafından Süleyman Çakır’ın ölüm yıldönümü hatırlatılır.

İstanbul’un Sefiri olarak yıllardır sosyal medyada varlığını sürdüren Süleyman Çakır, Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülmüştü. İşte bu olayın yıldönümlerinde yapılan paylaşım dalgasına Oktay Kaynarca da katılmış.

Instagram hesabından video paylaşan Kaynarca, “Ölüm yıldönümünde her yıl artarak çoğalan ve unutmayan sevenlerinin başı sağ olsun” diyerek adeta bir ironide bulunmuş. Bu mesaja sosyal medya kullanıcıları da katılmış ve “Abi mekanın cennet olsun” diye yorum bırakmışlar.

Bir Süleyman Çakır hayranı ise şöyle yorumu yapmış: “Gıyabında cenaze namazları kılınıp lokma döktürülen dizi film tarihinin en efsane karakteri İstanbul’un daimi sefirini ölümünün 16. Sene-i devriyesinde saygı ve rahmetle anıyoruz…”

Adam bile unutmamış oynadığı rolü. Gerçekten bir zamanlar efsaneydi. Hoş hala EDHO'da öyle ama çakır olarak çok başkaydı. Mekanın cennet olsun Süleyman Çakır.

(0) (0)
reter 08.04.2020 17:14

azdan az çoktan çok gider hep söylerim ve severim bunu

(0) (0)
kıvanç 08.04.2020 17:15

nerede be böyle efsane diziler kaldı mı 

(0) (0)
kahraman 08.04.2020 17:15

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol