Dünyaca ünlü animasyon ve çizgi film şirketi Disney'e bağlı Pixar Animasyon Stüdyoları'nın yeni fantastik filmi Hadi Gidelim'de (Onward) ilk defa kendini LGBTQ olarak tanımlayan Queer adındaki karakterdir.

Tom Holland ve Chris Pratt'ın seslendirdiği iki genç elf hakkındaki filmde elfler, bir büyücünün çalışanları arasında lezbiyen bir karakter keşfediyor.

Pixar'ın LGBTQ bir karakteri beyaz perdeye taşıyacağı hakkındaki dedikodular, fragmanda kadın bir çifte yer vermesinden kısa bir süre sonra, ilk kez 4 ay önce Reddit'te konuşulmaya başlamıştı.

İnternet dergisi Slate, Specter karakterinin kendini queer olarak tanımladığını, kız arkadaşının oğullarının davranışlarından sıkıntı duyan sürücüyle aynı duyguları paylaştığını söylediği diyalogla doğrulamış.

(0) (0)
lizzyandlana 29.02.2020 11:49

Yahoo'ya konuşan Hadi Gidelim filminin yapımcılarından Kori Rae açığa çıkan keşif hakkında "oluverdi" dedi ve şunları eklemiş: "Biz yazarken, bu sahne elverişliydi ve bu dünyayı biraz geliştiriyordu ve biz de bunu istemiştik"

(0) (0)
hacer 29.02.2020 11:50

Yönetmen Dan Scanlon'sa de iddia ile ilgili şöyle konuşmuş: "Bu modern bir fantezi dünyası ve biz de modern dünyayı temsil etmesini istedik." 

Lan yamuk modern dünyanın eşcinsel olduğunu kim söylüyor. eşcinsellik teknolojik bir yenilik mi, yüzyıllardır var ve şimdi anlam veremediğim bir nedenden dolayı bunu toplumlara pompalamaya çalışıyorsunuz.

Bu sanırım dünya nüfusunu kontrol altına almak için en ucuz doğum kontrol yöntemi. hemcinsleri birleştir yasa elveriyorsa evlendir ve sonra onları çocuk mirasları olmadan yani dünyaya yeni çocuk getirtmeden dünya nüfusundan tamamen sil.

(0) (0)
kamil kara 29.02.2020 11:54

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol