Tiktok'un en güzel kızı herkesin aklını karıştıran ve uzun zamandır cevabı aranan konuların başında gelse de elbetteki herkesin en güzel kızı kendisine en yakın olanıdır. Yaş ortalamasının oldukça düşük olduğu TikTok'taki kızların güzel olmaması gibi bir durum Söz konusu bile olamaz fakat yine de burada ortak bir estetik algısını oluşturup daha doğrusu dayatıp farklı güzellik ve estetik özelliklere sahip genç kızlarımızı da hayata kütürmenin de bir anlamı yok gibi.

Dünyanın en hızlı büyüyen sosyal medya platformu TikTok'un 1,5 milyardan fazla kullanıcısı bulunuyor. Genellikle çocuklar ve gençlerden oluşan platformu 13 yaşından küçüklerin kullanmaları yasak ancak bu yasak pek de işe yaramıyor. Bu yönüyle TikTok 13 yaşından küçükler için de 13 yaşından büyükler için de ciddi tehlikeler barındırıyor.

Tehlikenin büyutları öyle artmış durumda ki; Tiktok'ta bazı genç kızların cinsel deneyimlerini detaylandıran videoları endişelerer neden oluyor. Hatta bazı reşit olmayan gençlerim öğretmenleri için cinsel arzuları hakkında konuşan videolar dahi var. Çocukların ve gençlerin kullandıkları bu platformun şiddet ve cinsel içeriklerle dolu olduğu uyarısı yapılıyor.

(0) (0)
overclocking 28.06.2021 09:37

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol