Esra Erol' da programı işlenen gayri ahlaki konuları meşrulaştırarak toplumun psikolojisini bozmaktadır.

Ayrıca etik olmayan davranış ve Sözler içermektedir. Ayrıca program esnasında kendi özel yaşantısından fazlaca söz eden sunucuda son derece itici olan bu tavrıyla sinir bozmaktadır. Giydiği kıyafetlerden tutunda takındığı tavırlara varıncaya dek çocuklar ve gençler üzerinde kalıcı ve olumsuz etkiler yaratmaktadır.

Toplum olarak bizlerin ekran başında çok fazla oranda gerilmesini sağlayan bu programın yayında olmasını bir anne ve bir öğretmen olarak hiç uygun bulmuyorum.

(0) (0)
rigoletto 17.08.2020 08:30

Boşanmak isteyen bir kadını sürekli bipleyerek konuşturmadınız. Birkaç kişinin söylemi üzerinden aşağıladınız resmen. O adamın yalan söylemediği ne malum belki kadın haklı iftira atıyor onu bırakmaması için. Toplumun ahlakını bozuyorsunuz. RTÜK neredesin nasıl bir denetleme bu. Bir annesi ve evlatlarını karaladınız resmen. Reyting alacağız diye yapmadığınız oyun yok. Bu saçma sapan programlar kaldırılmalı.
(0) (0)
Marcelo Rubini 17.08.2020 08:31

Esra Erol programının kaldırılmasını talep ediyoruz. Programda işlenen konular ne dinimize ne örfümüze ne kültürümüze uygun değil. Çocuklarımıza kötü örnek oluyor. En azından saatleri bari değiştirilsin geceye konulsun çocuklarımız denk gelmesin. Evden kaçan kadınlar, aldatan eşler, yok DNA testleri, özel hayatın gizliliğini ihlali fotoğrafların yayınlanması çok çirkin şeyler bu tarz programlar biz Türk toplumumuza uygun değil. Biz Müslüman bir toplumuz rica ederim müdahale edin ya da çocuklarımıza denk gelmeyecek bir saate konulsun. Ne kadar engel de olmaya çalışsak çocuklarımız bir şekilde denk geliyor. Atv severek izliyoruz ama bu tarz programlar yerine daha eğitici programlar olmasını tercih ediyoruz. Lütfen çağrımıza cevap verin.
(0) (0)
hasen 17.08.2020 08:31

atv'nin tüm kadın kuşakları ve dizileri her türlü gayri ahlaki içerik işliyor RTÜK de buna seyirci kalıyor.
(0) (0)
beskisehir26 17.08.2020 15:50

Bence topluma akparti kanalı diye propadaganda yapılan ATV grubu gibi Kemalistlerin fetosilerin bilimum münafıkların hakim olduğu başta Esra Erol gibi kocadan torpilli çapsız donanimsiz tiplerin yaptığı toplumun sinir uçlarıyla oynayıp toplumun temeline dinamit koyan alçak sinsi amaca hizmet eden ahlaksız programlar sayesinde halkı akpartiden tiksindirip bitiricek
(0) (0)
Akparti duy 19.08.2020 18:23

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol