DC evreninin en başarılı işlerinden biri olan Batman filmlerinin en başarılı olarak kabul edilen The Dark Knight'tan sonra efsane Batman rolünün Christian Bale’den alıp Ben Affleck’e verilmesi fiyaskoyla sonuçlanmış.

Batman V Supermen, Suicide Squad ve Justice League filmlerinde oynadığı rol ile izleyicinin beğenisini kazanamayan ünlü oyuncu DC'den de çizik yemiş.

DC iyi mi yaptı kötü mü yaptı orası tartışılır ama bence iyi yaptığı söylenebilir. Sonuç itibariyle DC tarafından açıklanan yeni Batman filminin gösterim ve detayları açıklandığında Ben Aflleck’in bundan sonra Batman’i canlandırmayacağı da açıklanmış.

Efendim açıklanan bilgilere göre; yeni Batman filmi 25 Haziran 2021’de gösterime girecekmiş. Ayrıca filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Matt Reeves yapacakmış.

Ve en önemli noktaya geliyorum. Bizde olsa kendisine rol verilmeyen bir yapımı kara listeye alacak bir sürü ünlü isim vardır ama Ben Afleck kardeşimiz Twitter’dan attığı bir tweet ile oyuncu kadrosunda yer alamadığı yeni filmin duyurusunu yapmış.

Koca yürekli koca adamı bu hareketinden dolayı alkışlıyorum.

(0) (0)
muratordu 04.02.2019 11:18

DC son yıllarda üst üste çok güzel filmler çekmeye başladı.

(0) (0)
AliARSLAN 04.02.2019 11:22

Christian Bale çok çok yakışmıştı Batman rollerine kendsini yeniden istiyoruz.

(0) (0)
yulaw 04.02.2019 11:55

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol