Marvel ile yıllardır kıyasıya bir mücadele içine giren ve fakat kahramanlarıyla nedense bir türlü bu yarışta öne geçmeyi başaramayan DC'nin yüzü gülüyor. Şirketin son filmi Aquaman'in gişe hasılatı, DC Sinematik Evreni'nin geleceğini kurtarmayı başmış.

Şöyle ki: Aquaman filmi, Christopher Nolan'ın Dark Knight üçlemesinden sonra DC Comics'in açık ara en başarılı filmi olmuş. Film sadece iki hafta içerisinde 1 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmiş.

Yukarıda belirttiğim gişe hasılatı şundan önemli: DC yapımı Batman V Superman: Dawn of Justice, 750 milyon dolar gişe hasılatı elde ederken; Justice League, sinema tarihinin en büyük bütçesine (300 milyon dolar) rağmen 650 milyon doların ötesini görememişti.

benim gibi her iki evrenin kahramanlarına da aşıksanız ve henüz Aquaman'i izlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim.

(0) (0)
KubilayEser 11.01.2019 17:33

Film bir harika gerçekten bu türü sevenler için çok iyi. Bir de filmle ilgili ilginç bir bilgi vereyim. Endonezya ve Suudi Arabistan'da Aquaman filminde yer alan Arthur Curry ve Mera’nın öpüştüğü anlar sansüre uğramış.

Ne diyeyim. Eşşek ne anlar zaten hoşaftan :)

(0) (0)
yusufzmbk 11.01.2019 17:46

Bence Aquaman ile ilgili en çarpıcı bilgilerden biri de şimdiye kadar ne Marvel ne de DC evreni filmlerinde görmeye alışık olmadığımız yetenekli oyuncu Nicole Kidman'ın da bu filmde Atlanna rolüyle izleyici karşısına çıkmış olması.

Bence çok da yakışmış donuk bakışlar vb. kendisini fragmanın son sahnelerinde görebilirsiniz.

(0) (0)
honey pie 11.01.2019 17:51

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol