Bepanthol'un yeni marka yüzü Aslı Enver’in de rol aldığı Babil dizisiyle yaptığı iş birliğidir. 

Türkiye’de ilk kez bir televizyon dizisinin dijital dünyaya uyarlanan mobil bölümünü yayınlayarak ilke imza attı. Yeni marka yüzü Aslı Enver’in de rol aldığı Babil dizisiyle bir iş birliği yaparak, sadece dijital kanallarda yayınlanmak üzere bir bölüm hazırladı.

Dizinin 7 Şubat Cuma akşamı Star TV’de yayınlanan 4. bölümündeki bir sahnede, ekranda buzlanmış olarak görünen bir not yer aldı. Bu nottaki telefon numarası, başta Aslı Enver olmak üzere, çeşitli sosyal medya influencer’ları tarafından “#Babilinnumarasi” hashtag’iyle sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Hafta sonu boyunca numarayı kaydederek WhatsApp’tan mesaj atanlara, Bepanthol’ün yeni reklam kampanyası olan “Her gün yeniden, her gün yenilen” sloganındaki “yeniden” kelimesinin gizli kod olduğu söylendi. Bu kodu mesajlaşma sırasında yazan kişilere, 2 gün boyunca dizideki Ayşe (Aslı Enver) karakterinin sırrı ile ilgili ipuçları gönderildi.

Cumartesi akşamı ise, Türkiye’de ilk defa bir televizyon dizisinin tamamen dijital mecralara uyarlanmış 2 dakikalık mobile özel bölümü, WhatsApp ve Instagram üzerinden binlerce kullanıcıyla paylaşıldı ve dizi senaryosundaki bir gizemin açıklanması için ilk adım atıldı.

Türkiye’de ilk kez bir televizyon dizisi ile dijital bir iş birliği gerçekleştiren Bepanthol, “Babil’in numarası” üzerinden milyonlarca WhatsApp mesajı aldı. Proje Twitter’da da dikkat çekti ve #Babilinnumarasi hashtag’iyle yapılan paylaşımlar trend topic oldu. Bepanthol’ün yeni reklam kampanyası kapsamındaki bu proje, geleneksel bir iletişim mecrası televizyonla, Whatsapp, Instagram ve Twitter gibi farklı dijital mecraların entegre olduğu ilk kampanya olarak nitelendiriliyor.

(0) (0)
LuckTheAdmn 13.02.2020 18:01

Harika fikirmiş. Sonunda kafası çalışan birilerini görebildik

(0) (0)
jackport 14.02.2020 10:35

Çok başarılı ve yaratıcı olmuş. Diziye ilgiyi de artırır

(0) (0)
redlion 14.02.2020 10:36

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol