Sosyal medya hesaplarından yerli yabancı tüm markalara seslenen Bergüzar Korel “sizin reklamınızı yapacağım ve siz de bunun karşılığında yardım bekleyen bu hasta çocuklara bağışta bulunacaksınız” demiş.

Bunu duyan ilk marka da bebek bezi üreticisi Sleepy olmuş. Markanın yaptığı çağrıya cevap vermesi üzerine Bergüzar Korel de aşağıdaki paylaşımla durumu takipçilerine duyurmuş.

"Herkese İYİ BAYRAMLAR 🤍

İki gün önce yardıma muhtaç çocuklar için iyi kalpli markalara yaptığım çağrıya ilk cevabı, marka yüzü olmaktan gurur duyduğum Sleepy verdi. Çocukların mutluluğu için çalışan Sleepy gibi bir markaya da bu destek o kadar yakıştı ki.. Kendi yavruma da gönül rahatlığıyla kullandığım Sleepy markasının elçisi ve Ailesinin bir parçası olmaktan bir kez daha büyük mutluluk duydum. İyi ki varsınız benim iyi kalpli markam @sleepybebeklerkulubu"

 

(0) (0)
QuasarFX 01.08.2020 09:15

ya hep yalan dolan muhtemelen firma kadın ile reklam anlaşmasını zaten yapmıştı ve bu şekilde kamuoyuyla paylaşma konusunda da anlaşmışlardı. başka ne şekilde bu kadar konu gündeme gelebilirdi ki.
(0) (0)
tewo 01.08.2020 19:22

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol