Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabı twitterdan hafta sonu gerçekleşecek sınav öncesi açıklanan sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili paylaşımda bulunmasıdır.

Berna Laçin, sosyal medya hesabı twitter'dan hafta sonu gerçekleşecek sınav öncesi açıklanan sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili paylaşımda bulunmuş. Kısıtlı sokağa çıkma yasağının kısa bir süre kala ilan edilmesine tepki gösteren Laçin, "Şimdi bunu söyleyince "muhalif" deniyor! Emekten, insandan yana olmak gönül borcu" diye yazmış.

20 Haziran’da gerçekleşecek olan Liselere Giriş Sınavı’yla ilgili bir karar alınmış ve sınav günü için sokağa çıkma kısıtlaması getirilmiş. Sınava bir gün kala açıklanan bu kısıtlama haberi sınava girecek olan öğrencileri ve Ailelerini biraz rahatlatsa da konuya emekçiler gözüyle bakmaya çalışan Berna Laçin'den şu paylaşım gelmiş;

Valla Berna ellerine sağlık sen böylece halkın sesi oldun. Bu çok doğru bunun öyle basit bir yanı yok zaten karantina sürecinde herkes büyük bir krizden geçti ki hala geçmeye devam ediliyor. Herkes ona göre planlıyor işini gücünü eksiğini gediğini.. Ama böyle son dakikada söylenilecek  iş değil.

(0) (0)
RainyDream 19.06.2020 09:25

ne muhalifi ya çok haklı benim kuaförüm var rendevularım vardı gitti bütün iş neredeyse çok saçma 

(0) (0)
ribera 19.06.2020 09:25

herkesin planı işi gücü ona göreydi bu çok saçma kadın haklı 

(0) (0)
Fong 19.06.2020 09:26

valla bu devlet böyle yaptıkça ikinci dalga da gelir 3. 4.... diye devam eder.

(0) (0)
qeltemo 19.06.2020 09:26

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol