Kaslı ve zengin alert! Can Yaman'ın dizisi bay yanlış'ın klişelerle dolu ilk fragmanını didiklenmiş halidir.

Yaz vakti geldi çattı, yazlık dizi oyuncuları da yavaş yavaş ortaya çıkmış. Onlardan en popüleri elbette Can Yaman...

Bu yılki yaz dizisinde, eski partneri Özge Gürel ile beraber rol alacakmış. Her dizide olduğu gibi ya ismini ya soy ismini kullanır diyordum ama bu sefer kullanmamış.

Geçtiğimiz yıl çok yüklenilmiştik kendisine. O olayların üzerine 'Bay Yanlış' ismi dizi için ne kadar uygun bilmiyoruz ama bir gülümsetmedi değil. Senaristlerin bütün klişeleri bir araya getirmek için yoğun çaba gösterdiği yaz döneminin, en çok tutacak dizisi bu olabilir. Ama bu dizinin farkı, yönetmeninin gençleri vurmakta çok başarılı olması. Yönetmeni Deniz Yorulmazer. Yani Love 101 dizisinin başarılı yönetmenin ta kendisi.

Senaristleri Banu Zengin ve Aslı Zengin de bir nefeste sayabileceğiniz bütün o yaz dizilerinin senaristi diyebilirim. En büyük silahları, mizaha yatkınlıkları.
Allah eksikliğini vermesin; yine yanlış adama tutulmak ve saf saf hareketler yapmak için yanıp tutuşan bir esas Kızımız var. İsmi Ezgi.

Ay bu arada her şeye rağmen Özge Gürel inanılmaz şeker, güzel ve yetenekli oluşuyla bize yine izletebilir diziyi... Tuzak bu kız tuzak
Neyse konuya gelelim Ezgi sarhoş oluyor ve yakışıklı, kaslı, zengin ve muhtemelen ukala olan komşusu onu evine taşıyor. Bu kural hep böyle, hiç göbekli ve Muhasebe Uzmanı esas oğlan yok. Ammaaaaan, Ezgi sabah bir kalkıyor ki elin adamının seks çemberi gibi ortada duran yatağında! Benden faydalanan bu eşşoğlu-holding patronu kim diye bir uyanıyor ki... O an hatırlıyor! Aaaaaa gece bu kaslı bireye musallat olan bendim diyor. Adama giysileriyle su bile tutmuş sarhoşken.

Hatta "Önce ben öptüm!" diyor. Aiiiiiiy, yanlış başlayan bir ilişki mi bu yoksa? Hem de Bay YANLIŞ'la mı?

Ezgi ve Özgür komşuymuş meğerse. Ezgi'nin sarhoş olduğu bir vakitte adam yardım etmiş buna galiba. 

Ezgi aslında adamdan hoşlanıyor gibi ama hayatsız arkadaşları izin vermiyor. Herkesin vardır böyle arkadaşları. Yan komşusunu nasıl oluyorsa Ezgi'den daha iyi tanıyor ve uyarıyorlar: "Kısacası yanlış erkeğin vücut bulmuş şekli diyelim. Yani Bay Yanlış."

"Onunla sakın baş başa kalayım falan deme!" gibi tavsiyeler veriyorlar ki asla dinlenmez bu arkadaşların tavsiyeleri. Herhalde adamla baş başa kaldıkları ilk anda onunla beraber olup sonra da sabah kibarca evlerine geri gönderilmişler. Bu onun kini, ancak o açıklar.

Konumuz salaş, aşka inanmayan, ıssız adam Özgür ile evlilik için yanıp tutuşan Ezgi yani. Vallahi öyle veya böyle, kimyayı da formülü de tutturmuşlar. Tam yaz dizisi olmuş, yürür bu dizi.

Zaten Twitter'da dünya gündem listesine girmiş bile. İtalya, İspanya, Yunanistan, Arjantin, Brezilya, ABD, Porto Riko ve Şili'de bile TT'deydi.

(0) (0)
baris_sahiinn 11.06.2020 12:30

yazın net tutar
(0) (0)
seraph 11.06.2020 12:31

yaz dizisi adı üstünde böyle olacak ki millet aÅŸka gelip yazın manita yapsın diye 

(0) (0)
YesilElma 11.06.2020 12:31

bu korona da ne aÅŸkı ya 

yapın şööyle bir korona yüzünden karantina da kalmış kavuÅŸamamış aşık dizisi bak nasıl tutuyor 

(0) (0)
canorkan 11.06.2020 12:32

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol