Türkiye'de gazeteciliğin, haberciliğin ayaklar altına alındığının göstergesidir. Sözde ülkenin en önemli haber kanallarından olan CNN Türk ve NTV, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sadece İstanbul'un değil Türkiye'nin gündeminde tartışma konusu olan Kanal İstanbul projesiyle ilgili basın toplantısını kısaca verip daha sonra yayını kesmiştir. 

CNN Türk orman yangını haberine geçti.

NTV de asgari ücret toplantısını verdi.

Bir zamanlar yandaş suçlamalarına maruz kalsa da Habertürk son dönemde takdir toplayan tarafsızlığını sürdürdü ve yayını kesmedi uzunca bir süre.

Muhalif yayın kimliğiyle bilinen Halk TV, Tele 1, Krt gibi kanallar da olmasa İmamoğlu'nun konuşmasının tamamını izleyemeyeceğiz.

Otu b.ku canlı yayınlayan Anadolu Ajansı da bu önemli toplantıyı görmezden geldi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün katıldığı "Yeni İnsan Hakları Eylem Planı Değerlendirme Toplantısı" ve "2. Enerji Tüketim Zirvesi"nin canlı yayını var ama aynı dakikalarda konuşan İmamoğlu yok.

TRT Haber'e zaten Allah vurmuş vuracağı kadar. Onlar iyice rezil.

(0) (0)
kamina 25.12.2019 10:27

Ne var kardeşim her kanal imamoğlunun saçmalamasını yayınlamak zorunda mı

(0) (0)
Merve 25.12.2019 10:43

Imamoğlunun ne diyeceği belli zaten yayın yapmaya gerek yok bence de. Diğer kanallar yayınlamamakta iyi etmişler. 

(0) (0)
Diriliş 25.12.2019 10:45

imamoğlu ne derse desin reis akıllı olanı yapar, kimseye de pabuç bırakmaz. kanal da yapılacak istanbul da kurtarılacak.

(0) (0)
fatih 1453 25.12.2019 10:47

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol