Dün akşam Habertürk'teki Gündemin Nabzı programına konuk olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun program sunucusu Didem Arslan'la yaşadığı tartışmadır. 

Kanal İstanbul projesinin depremi tetikleyeceği iddiaları üzerine Prof. Dr. Celal Şengör telefonla bağlanıp iddiaları yalanlandı. Bu telefon bağlantısı ortalığı karıştırdı. İmamoğlu Celal Şengör'ün telefonla bağlanmasının yanlış olduğunu, kendisiyle programda yüz yüze konuşmayı tercih edeceğini söyledi. "Ben herhangi bir konuğunuz değilim" falan diye çıkıştı.

Didem Arslan da Celal Şengör'ün programa katılıp katılamayacağını Ekrem İmamoğlu'na sorduğunu söyledi. İmamoğlu ise "bana sormadınız" diyerek tepki gösterince Didem Arslan, "İtirazınız olmadı ama" dedi. İmamoğlu Arslan'a, "Benim bu konuda itiraz hakkım var mıydı yok muydu bilemiyorum, ben bu konuda deneyimli bir televizyon insanı değilim birilerinin dediği gibi" cevabını verince Arslan, "Ama sayın başkan siyaseti çok fazlasıyla öğrenmişsiniz" diyerek tepkisini dile getirdi. Bunun üzerine İmamoğlu, "Ben siyaseti öğrenmedim, ben düzgün tavrı öğrendim" dedi. Dedi de dedi yani, bir anda gerildi ortalık. Zaten Nagehan yeterince geriyordu, bir de bunların tartışması çıktı.

(0) (0)
omy 09.01.2020 15:36

Adamdaki egoya bak.Kaprisli ego manyağı. 

(0) (0)
misafir 09.01.2020 22:04

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol