Usta oyuncu Hale Soygazi'nin Seda Sayan'a açtığı 1 TL'lik tazminat davasının sonucudur.

İlk evliliğini 1976 yılında Ahmet Özhan ile yapan, daha sonra 1985 yılında yazar ve akademisyen Murat Belge ile ikinci evliliğini yapan Hale Soygazi'nin bir oğlu olduğu iddiası gündemde dolaşıyordu bir aralar.

"Seda ve Uğur'la Artık Susma" adlı programa çıkan Murat Şar ismindeki bir şahıs, daha bir günlükken evlatlık verildiğini, annesinin de Hale Soygazi olduğunu iddia etmişti. 

Bu iddia sonrası Soygazi de durumu mahkemeye taşımıştı.

İşte o dava kapsamında yapılan DNA testinin sonucu belli oldu, Soygazi ile Şar arasında herhangi bir biyolojik bağ bulunmadığı ortaya çıktı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen son duruşmasında Seda Sayan, bestekar Mehmet Yüzüak ile programın yayınlandığı TV kanalı ve prodüksiyon şirketinin 1 lira manevi tazminat ödemesine ve ayrı ayrı kınanmalarına karar verildi.

(0) (0)
aohell 12.02.2020 16:54

Seda Sayan bir zamanlar anketlerde Türkiye'nin en güvendiği kişi çıkardı. Sonradan kendini kaybetti, saçma sapan programlar yaptı, saygınlığını yitirdi. Bakmayın şimdilerde hem Yemekteyiz'de hem O Ses Türkiye'de olmasına. Acun'la oğlunun arası iyi de ondan kıyak yapıyorlar. Cezayı ödesin de utansın, bir daha iftira attırmasın kimseye

(0) (0)
mustafacan 12.02.2020 17:00

Hale Soygazi gibi efendi bir sanatçıya çirkin bir iftira attılar ama gerçek sonunda ortaya çıktı. Onu kötüleyenler, günahını alanlar cevabını almıştır

(0) (0)
tekniker35 12.02.2020 17:21

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol