YPG/PKK'lı teröristlerin gazetecilere saldırdığı bölgeye giden Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, makyajı ve görüntüsüyle eleştirilerin odağı haline geldi. Show Ana Haber sunucusu Ece Üner'den Aydın'a destek geldi. Üner, "Buket Aydın sınırda gözlerimin önünde hiçbir komando, özel harekat, jandarma, polis koruması olmadan görevini yaptı!" dedi.

(0) (0)
kilicmuhsin 13.10.2019 14:59

Sosyal medya üzerinden Buket Aydın'a destek olan Ece Üner tam açıklaması şöyledir:

"Canım insanlık; bugün size bir anne, bir kadın ve geçtiğimiz birkaç günde birkaç ölüm tehlikesi atlatmış bir gazeteci olarak bir sistemim var. Buket Aydın sınırda gözlerimin önünde hiçbir komando, özel harekat, jandarma, polis koruması olmadan görevini yaptı! Bu cesareti ne bir saat, ne de makyaj kapatabilir! Keskin nişancıların, roketatarların, havan mermilerinin hedefinde geçirdiğimiz her bir saniye, meslek aşkına bir ömürlük şehadettir! Bizim sektörde de hiçbir şey hiç kimse dışarıdan göründüğü gibi değildir. Makyaja aldanmayın. Zaten gerçeğin mayası gözle görülmez kalple, zamanla ve vicdanla görülür. Sizlerin vicdanı da bilirim ki yanılmaz bir yargıçtır. Saygılarımla Ece."

(0) (0)
winsome 13.10.2019 15:03

Ece Üner'in bu paylaşımının ardından Buket Aydın'da sosyal medya üzerinden, "Gün boş konuşma günü değil; dayanışma günüdür çok teşekkür ederim" diyerek teşekkür mesajını yayınladı.

(0) (0)
beskisehir26 13.10.2019 15:04

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol