Söylemezsem Olmaz sunucuları Seren Serengil ve Bircan Bali, İrem Derici'yi hedef alarak. Seren Serengil İrem Derici'yi kızdıran yorumlar yapmasıdır.

Derici'nin bir programda Söylemezsem Olmaz hakkında yaptığı açıklamalar sunucuları kızdırmış. Derici açıklamasında "Boş yapıyorlar... Bunlar bir de alkoli bıraktığımın ertesi günü bir de... Yayında mas**rbasyon diyemiyorlar. Kadınlardan biri ertesi gün istifa ettiler. Bana se*s dedirtmiyorlar. Yasakmış filan..." demiş.

Derici'nun bu sözleri Söylemezsem Olmaz sunucularını kızdırmış. Serengil açıklamasında "İrem Derici sanatçı filan değil. Son derece avam ve kalitesiz konuşma tarzı... Hiç aynaya bakmadığını düşünüyorum. Sadece avam ve hakaret dolu söylemleriyle gündem yaratmaya çalışıyor. Arkadan sallamak çok kolay ya! Biraz terbiyeli olun. Ajdar'ın da şarkısı tutmuştu zamanında ne olacak?" demiş.

Bircan Bali ise açıklamasında "İrem Derici bize katnem demiş. Katnemin ne demek olduğunu söylüyorum. Katnem; huysuz, çirkin, hırçın, sıska, ağzı bozuk, agrasif..." dedi. Seren Serengil ise bu sözü ona iade etmiş.

Derici yayında yapılan bu açıklamalardan sonra ise Seren Serengil'i sosyal medya hesabından fena bombalayarak paylaşımında "Ablacım bıktım senden. Git yaşıtlarınla oyna, beni bi' sal artık. Bundan sonra adımı her andığında bir yavru kedi ölecek gibi düşün ve kapat o ağzını..." demiş.

(0) (0)
ercuTR 22.05.2020 17:31

bu seren çok kaşınıyor 

(0) (0)
eda 22.05.2020 17:39

irem kaşıdı sonunda senş 

(0) (0)
ramazan 22.05.2020 17:40

valla hepiniz birbirinizden çirkinsiniz

(0) (0)
denge 22.05.2020 17:40

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol