Kamu yayıncısı TRT ile birlikte onlarca özel tv kanalının hergün nerdeyse 2 dizi yayınlama yarışına girince haliyle 50'leri bulan dizi sayısına yetecek yetenekte oyuncu bulunamayınca önüne gelene mecburen rol veriliyor ve bizler de her akşam ekran karşısında neredeyse reklam süreleri ve özetlerle birlikte 3 saate varan bir sürede ilkokul müsamerelerinde dahi oynmayamayacak denli rol yeteneğinden yoksun ama sadece bacağı uzun, yüzü güzel, manken, bilmem kimin sevgilisi vb. diye onlarca yeteneksiz kişinin rol kesemeyişine tanık olup onlar için üzülüyoruz.

Bence yerli yapımlarca oynayan oyuncuların oyunculuk kabiliyeti bir Afrika Kartalıyla karşılaştığında ölü gibi davranan aşağıdaki minik mongoz'un %30' kadar değildir. Çünkü ölü veya bayılan biri rolünü yaparken bile yere düşerken karizmayı çizdirmeme veya ekrana güzel görünme telaşındalar. Lan ölüyon daha neyin artisliğindesin birazdan ruhu teslim edecek gibi oynasan şu mongoz gibi :)



 

(0) (0)
darksmile 29.01.2020 11:45

mongoz değil de bildiğin kunduz kurnazlığında bu valla hem tehlikeye gözü kapalı dalıyor hem de ölüm tehlikesi gördüğünde nalları dikmiş numarası yapıyor. bundan korkulur valla kız veya erkek arkadaşı varsa şimdi nasıl numara çekiyordur.  😂😍

(0) (0)
ONURKIE 29.01.2020 11:49

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol